Terhesség szerű tünetek, de negatív a teszt?
És normálisan védekeztünk.
21/L
Doki?
Már késett,vagy mikor kéne megjönnie?
Nem késett, kicsit kevés volt, de kb normál időben volt.
Viszont bárkivel beszélek, azt mondja,ez baba...
Doki több mint 100 km-re, egyetemista vagyok, hétvégén dolgozok, és jövő hétvégén is.
A legközelebbi kórházba, vagy rendelőbe is elmehetsz dokihoz, aki csinál egy ultrahangot vagy vérvételt amiből kiderül, és ha van baba, mehetsz a saját dokidhoz.
De akkor miből gondolod hogy baba?
Alhasi fájdalom, de nem fáj ha vizelek, tehát nem felfázás.
Derékfájás
Hányinger
Néha fejfájás (de nem úgy ahogy szokott)
Mikor volt a legutóbbi normális menzeszed? ha már több mint 6 hete, akkor érdemes ultrahangra menni, addig semmi értelme
Hány tesztet csináltál, és mennyivel a gyenge menzi után? A fals negatív teszt elég gyakori, ha csak egy-kettőt csináltál, akkor csinálhatsz még. Vagy megvárod a dokit, az ultrahang biztosabb (de azt 6. hétig nem lehet).
A legutóbbi 3-én múlott el, kicsit gyengébb volt mint a szokásos, de nem durván.
1 tesztet csináltam, most várom hogy hónap végén rendesen megjöjjön, mondjuk addig még sok idő van.
Ha ultrahangra akarsz menni, akkor jövőhéten már mehetsz, addig még ne
amúgy nem azt kérdeztem, hogy mikor múlt el a legutóbbi a menzid, hanem, hogy mikor jött meg, az, hogy mikor múlt el lényegtelen (meg amúgy a legutóbbi normálisat kérdeztem, nem a gyengét, mert az lehet köztesvérzés is), de ha 3-án vége volt a legutóbbinak, akkor gondolom jövőhétre már meglesz a hat hét, bár biztosabb lenne ha azt mondanád, amit kérdeztem
bocsánat, figyelmetlen voltam.
29-én jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!