Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 hetes Menstruáció késés,...

2 hetes Menstruáció késés, negatív teszt!?

Figyelt kérdés

November 6.-án jött meg utoljára, december 9.-én voltam utoljára pasival. Tegnap csináltam tesztet, negatív lett, semmilyen terhességi tünetem nincs. Viszont felfáztam+influenzás vagyok.Lehet hogy ettől késik? Várjak januárig, ha nem jön addig, akkor doki vagy teszt?Még sosem maradt ki egy hónapban sem, viszont nagyon változó hogy mikor jön meg, 32-33 naposak a ciklusaim.

23/l

2011. dec. 22. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:
felfázás+influenzától simán késhet. plusz most még lehet kicsit rá is paráztál, attól a stressztől meg pláne. ha januárig nem is, azért pár napot még várj
2011. dec. 22. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:
ja, mindjárt január, bocs, késő van..-.- :D
2011. dec. 22. 00:13
 3/6 A kérdező kommentje:

:)

plusz pár napja múlt el vmi gombám, amit Canestennel kezeltem, ami szétmarta a lenti dolgokat és minden bajom volt :D összejöttek a dolgok :D próbálok megnyugodni, remélem nincs semmi nagyobb baj...

2011. dec. 22. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet a betegségtől, DE korán csináltad a tesztet. Aktus után 12. napon még nem biztos, hogy kimutatja. Várj még pár napot és ismételd meg reggeli első vizeletből.
2011. dec. 22. 00:40
 5/6 A kérdező kommentje:
De 7.-én kellett volna megjönnie, én meg utána voltam pasival...
2011. dec. 22. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett azóta? Igaz 7 év eltelt de nekem is hasonlo bajom van
2018. aug. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!