2 hetes Menstruáció késés, negatív teszt!?
Figyelt kérdés
November 6.-án jött meg utoljára, december 9.-én voltam utoljára pasival. Tegnap csináltam tesztet, negatív lett, semmilyen terhességi tünetem nincs. Viszont felfáztam+influenzás vagyok.Lehet hogy ettől késik? Várjak januárig, ha nem jön addig, akkor doki vagy teszt?Még sosem maradt ki egy hónapban sem, viszont nagyon változó hogy mikor jön meg, 32-33 naposak a ciklusaim.
23/l
2011. dec. 22. 00:09
1/6 anonim válasza:
felfázás+influenzától simán késhet. plusz most még lehet kicsit rá is paráztál, attól a stressztől meg pláne. ha januárig nem is, azért pár napot még várj
2/6 anonim válasza:
ja, mindjárt január, bocs, késő van..-.- :D
3/6 A kérdező kommentje:
:)
plusz pár napja múlt el vmi gombám, amit Canestennel kezeltem, ami szétmarta a lenti dolgokat és minden bajom volt :D összejöttek a dolgok :D próbálok megnyugodni, remélem nincs semmi nagyobb baj...
2011. dec. 22. 00:17
4/6 anonim válasza:
Lehet a betegségtől, DE korán csináltad a tesztet. Aktus után 12. napon még nem biztos, hogy kimutatja. Várj még pár napot és ismételd meg reggeli első vizeletből.
5/6 A kérdező kommentje:
De 7.-én kellett volna megjönnie, én meg utána voltam pasival...
2011. dec. 22. 10:01
6/6 anonim válasza:
Szia! Mi lett azóta? Igaz 7 év eltelt de nekem is hasonlo bajom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!