A henna befogja az ősz hajat?
Figyelt kérdés
Derékig érő hosszú, fekete dús hajam van, sajnos az eredeti szine már nem fekete, hanem majdnem teljesen ősz, annak ellenére, hogy még nagyon fiatal vagyok. a természet kibabrált velem :(. Át akarok térni a bio festésre, ki is probaltam a hennás Logonát, de sajn nem fogta be. A problémám az, hogy babát várok, és az első hónapokban vagyok, szóval nem akarok kémia festékkel festeni, viszont fehér hajat sem szeretnék. Mit tanácsoltok?2009. jún. 11. 08:41
1/1 anonim válasza:
A henna befogja az ősz hajat is, csak inkább vöröses árnyalata lesz, még a barna hennának is! Sötét árnyalatú színt el lehet érni még kávéval, fekete teával meg kifőzött dió hajával is. Különböző gyógynövények is vannak amik sötétítik a hajat, csak általában egy mosást bírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!