Hüvcelygombám van, kell e kezelni a partneremet is ha nincs tünete? A nőgyógyászom azt mondta nem kell.
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 08:18
1/4 anonim válasza:
A férfiaknak nem kell, hogy tüneteik legyenek, attól még hordozhatják a gombát és tovább fetőzhetnek. Szóval biztos ami biztos, inkább kezeltesd a partneredet is, különben mindig vissza fogod kapni és sosem fogsz kigyogyulni.
2/4 anonim válasza:
A férfiaknak nincsen tünetük.Ha nem kezelitek a párodat ,akkor te hiába kezeltetted magad.A párod minden szexuális alkalommal vissza fog fertőzni téged..
3/4 A kérdező kommentje:
És az azzal a kenőccsel lehet amit nekem felírtak( Pimafocurt)?
2009. jún. 11. 08:50
4/4 anonim válasza:
Én nem tudom az milyen kenőcs, de kúpot nem is kaptál? mi a Canesten krémet használjuk a páromra is,napi 3szor egy hétwen át és biztos a gomba távozása :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!