Szerintetek miért van az, hogy a mensim nem az az élénk piros, hanem halvány piros volt? Ez mitől lehet, volt már ilyen valakinek, és mi volt vele?
Sziasztok!
Nekem lassan 3éves kapcsolatom van!É eddig még nem jött össze a baba :( március 22.én nekem is volt egy kis halványpiros vérzésem és csak a WC-papíron vettem észre betettem egy betétet és azon meg nem volt semmi a mai napig csak annyi hogy egy kicsit néha begörcsölök! ez mitől van? És ez az első hogy ilyen észlelek! Tudna nekem valami választ adni?
Előre is köszönöm :) :( írjatok
11-es, lehetett akár beágyazódási vérzés is, úgyhogy ha késik a menzesz, tesztelj, és hajrá
de lehetett ovulációs pecsételés (teljesen normális, de nem fordul elő minden nőnél, és nem is minden ciklus során)
ha ezt a pecsételést együttlét után tapasztalatod, az lehet méhszájseb, és orvos kéne fordulni (a méhszájseb fájdalmat nem okoz)
krisztifenyo,
nyilván akkor derül ki ha majd tesztelsz, de várd meg, hogy elérkezzen a menstruáció ideje, és ha késik, akkor tesztelj
jó eséllyel ekkor már kimutatja (a teszt csak akkor tudja mutatni, ha már elég magas a hormonszint
jolvan köszönöm szépen hogy válaszoltál! :) de mondjuk mostanába igen álmos szoktam lenni és ez nem volt igy ezelött mikor volt az a kis halványpiros vérzés :) nem baj remélem hogy baba lesz ! mert mi nagyon szeretnénk csak nem jött össze mivel egy kicsit hátrébb van a méhem :/ :(
és abba nem tudnátok segíteni hogy ugye nekem hátrébb van a méhem és ha most nem leszek babás akkor hogya eshetnék teherbe? válaszotokat elöre is várom köszii :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!