Kcsim kérdése:
Szerintetek miért van az, hogy a mensim nem az az élénk piros, hanem halvány piros volt? Ez mitől lehet, volt már ilyen valakinek, és mi volt vele?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 13:57
1/16 anonim válasza:
Hány éves vagy először is? , 13-14-15 évesen normális
2/16 A kérdező kommentje:
Már 20 vagyok! És most volt ilyen csak.
2012. márc. 13. 14:09
3/16 anonim válasza:
Értem, hormonális okai lehetnek de persze első alkalomnál nagyon korai iet állítani, reméljük nem lessz de ha még is a következő alkalomkor iet tapasztalsz akkor nőgyógyászatra menj el
4/16 A kérdező kommentje:
És ez vezet vmi rossz problémához,pl. nem lehet gyereked?
2012. márc. 13. 14:17
5/16 anonim válasza:
Ne gondolj ienekre, a hormonális probléma alatt nem fizikai erdetet kell érteni, próbálom konyha nyelven leírni, tehát fiatal korban igazából ezek normális dolgok, iennel akkor kell ajánlott orvoshoz fordulni és rosszra gondolni ha meg ismétlődik. de a te problémát koránt sem súlyos, halványabb szinű menstruáció, gondolj arra ha a vizeleted kicsit sárgább :) megijedsz ? nemhiszem.. tehát a tanácsom az hogy nyugodj meg véleményem szerint semmi fizikai problémád nincs, ha bármi panasz van irj nyugodtan !
6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,hogy megnyugtattál! :)
2012. márc. 13. 14:33
8/16 anonim válasza:
kérdező, élsz vagy éltél mostanában nemi életet? mert a terhesség jele is lehet, ugyanis főleg korai terhességnél gyakran előfordul még menstruációhoz hasonló vérzés, de általában az állaga, mennyisége nem olyan mint a normális menstruációé, hanem ált gyengébb
9/16 A kérdező kommentje:
1 hete volt, és ez a probléma meg múlt héten csütörtökön jelentkezett és az ezelőtti hétvégén éltem nemi életet.
2012. márc. 14. 09:31
10/16 anonim válasza:
bocsi, de nem igazán értem, most akkor éltél nemi életet mielőtt ez a szokatlan menzesz volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!