Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Inkontinencia probléma ellen...

Inkontinencia probléma ellen mit lehet tenni? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
mióta szültem,2 hónapja egyre inkább előfordul hogy nem érek el a wc-ig mikor pisilnem kell,hiába tartom vissza nem sikerül mikor eegy bizonyos ingerfokot elérek.Miért lehet ez és mit tehetnék hogy megszűnjön vagy legalább enyhüljön?
2009. jún. 10. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálj intim tornát, vagy menj el dokihoz. Sajnos ez nagyon sok nőnél előfordul. Nekem is volt hasonló problémám, bár nálam csak akkor jelentkezett, ha erőlködtem.
2009. jún. 10. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok 2 gyerek után. Hüvelytorna! És azt bárhol lehet csinálni, állsz a buszmegállóban és összehúzod majd elernyeszted a hüvelyi izmokat, ezt többször ismétled.

A doki is ezt fogja mondani.

2009. jún. 10. 21:45
 3/6 A kérdező kommentje:
és az intimtorna kb mennyi idő után lerezhetően hatékony?vagy ez esetfüggő?tapasztalatok?
2009. jún. 10. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem csináltam túl gyakran, de úgy 1 év elteltével már nem voltak ilyen panaszaim, a 2. szülés után pedig egyáltalán nem. (1. voltam)
2009. jún. 10. 21:50
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi,remélem tényleg használ nekem is!!
2009. jún. 10. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:

intim torna bizony! kriston andreanak dvd-je is van. meg 1 csomo mas embernek is, bizstos talalsz a neten. amugy a lenyeg h mehtanuld kulon osszehuzni az izmot, a vegbelzaroizom es a huveli egyszerre mozdul, igy konnyebben fogod erezni. ha igy nem megy vagy biztosra akarsz menni h jol csinalod tedd be az ujjad es szorits ra. haladok mar megprobalhatjak kifele vagy befele huzni/tolni. a paroddal is kiprobalhatod, tuti elvezni fogja ha pl szeretkezes kozben mikor epp szusszantok raszoritasz egyet. haladok menet kozben is szorithatnak egyet minden "lokesnel", ettol total kikeszulnek a pasik. ugyh az inkontinencian kivul a szexualis eleted is feldobhatja ;)

a lenyeg a rendszeresseg. ez is 1 izom mint barmilyern masik igy elsore ne eroltest tul mert ez is kaphat izomlazat es az bizony kellemetlen. ha lehet naponta tobbszor csinalj,10-20 vagy amennyit birsz es egyre noveld a szeriak szamat. a jo h barhol lehet csinalni es eszre sem veszi senki.

2009. jún. 10. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!