Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyi UH fájdalmas? Még...

Hüvelyi UH fájdalmas? Még szűz vagyok, de hasi UH-on valami "nem tiszta" és ezért muszáj lenne.

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Szűznek nem csinálnak hüvelyit. Végbélen keresztül csinálják.

Nem is ajánlanám a hüvelyit, kb. mintha megerőszakolna az orvos. Az egész szexuális életedet tönkre teheti. És igen, ha szűz vagy, akkor fájni fog, nem is kicsit. Kb. annyira, mintha lefeküdnél egy olyan pasival, akit nem szeretsz és nem kívánsz, mindezt úgy, hogy kicsit sem vagy nedves, mert nem izgatott fel.

2012. márc. 12. 16:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Miért, azt a vacakot nem kenik be valamiféle sikositóval, kenőccsel??

És az milyen vastag? és hosszú...?

2012. márc. 12. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért ne túlozzunk már.

Nem voltam szüzen hüvelyi UH-n, de azért nem pénisz méretű szerinte és be is kenik síkosítóval.

Nyilván az orvos is tudja, hogy szűz vagy még, így óvatosabb lesz. Ha fáj, akkor jelezd neki.

[link]

2012. márc. 12. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Dehogyis nem! Jó vastagon bekenik, utána alig vártam, hogy hazaérjek már végre zuhanyozni.
2012. márc. 12. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Mellékesen megjegyzem, hogy szerintem ha vki a fenekembe akarná feldugni, akkor az sokkalta fájdalmasabb lenne, mint hüvelybe.

Szerintem a hüvelyi UH nem fáj, pedig nem vagyok vmi kiélt, hogy harangozni lehessen bennem.

De mondom, én szüzen nem voltam.

Viszont ismerősöm igen, mert neki se látszott hasin, és nem úgy néz ki, mint akinek lelki traumát okozott volna.

Le kell rendezned magadban, hogy ez az egészséged érdekében fontos. Lazulj el, nem fog fájni. Ha véletlen mégis, akkor meg szólsz a dokinak.

2012. márc. 12. 17:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Hogyan csinálják? Ugyanabban a "terpeszes" székben, vagy ágyon fekve? Mennyi ideig tart az egész?
2012. márc. 12. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Ágyon fekve. Feneked alá egy párna.

Kb. fél perc.

2012. márc. 12. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Én tuti nem engedném, h a sggembe dogjk. Elég volt, mikor a doki két ujját felnyomta, h megvizsgáljon, mert vérzett hátul...
2012. márc. 12. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem fáj, kellemetlen kicsit. Nem is olyan vastag a ketyere, és telenyomják síkosító zselével. (Muszáj is, anélkül nem is működik, hiszen uh.) Van, ahol a vizsgálószékben csinálják, másutt ágyon fekszel, felhúzott térdekkel. Nálunk külön helyiségben van, és van egy alacsony ágy, aminek a végében ugyanolyan lábtartó van, mint a nőgyógyászati széken. Ne félj tőle, nem fog sokáig tartani, pár perc az egész. Lazíts, és nem lesz gond!
2012. márc. 13. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!