Ha elmegyek a háziorvoshoz nemi herpesszel, mit fog csinálni?
keresgéltem, de nem találtam magánrendelést
a patikában meg azt mondta a gyógyszerész, hogy nem is érdemes ezzel orvoshoz mennem, mert úgyis csak annyit csinálna hogy megállapítja, hogy igen ez herpesz és felír rá valami csodaszert
kaptam a patikában kenőcsöt meg gyógyteát és azt mondták hogy 500mg-os c vitamint szedjek és ezzel is ugyan az lesz a végeredmény
tényleg nem tudom kinek higgyek, pár napot kap ez a kúra, ha nem enyhül elmegyek valami orvoshoz
én nem kísérleteznék ilyesmivel, hanem orvoshoz mennék vele, nőgyógyászhoz aki legalább eldönti hogy biztos herpesz e.
Amúgy mit kaptál a gyógyszertárba?
Nem vagyok orvos, meg nem is szoktam diagnosztizálgatni magam, de semmi kétségem nincs afelől, hogy ez herpesz.
Telviran kenőcsöt meg Epavir kapszulát kaptam
illetve a tanácsára még vettem citromfűteát mosakodáshoz és 500 mg-os C vitamint.
Remélem tényleg hihetek neki.
Minden esetre senkinek nem kívánom ezt az érzést..
Köszönöm! És a segítséget is! :)
én is remélem, hogy így lesz
Örülök neki, az én édasanyám is gyógyszerésznő volt és tudom, hogy nem beszélnek hülyeségeket...
de hányszor kellet az orvosokat felhívnia, hogy valami nem stimmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!