Endokrinológus? Szőrösödés? (többi lent)
15éves lány vagyok és a problémám a következő, szőrösödés jellemző a testem legtöbb pontján, kar, has, hát, mellkas, arc. Pattanásodás és a mellem nem növekszik. Menstruáció rendesen jön már 2-3éve, de soha se rendesen.. mindig más időpontban.
Március 20-án megyünk Endokrinológushoz. Mit fog csinálni? Mit tud vele tenni? Gyógyszer ? Valamilyen kezelés?
és ha kapok is rá valamit, akkor mennyi idő, mire elmúlhat vagy netán enyhülhet?
Olvastam a ciproxin(?) nevű fogamzásgátlóról.. ha netán nem jó az orvos, (mert valljuk be, van akit totál nem érdekel a beteg és egyszerűen lerendezi azzal, hogy borotváljam le -legalább is én ettől félek- mert halottam ilyenről) akkor szedhetem 15éves léttemre?
Szia!
Én 16 éves vagyok, nekem is hasonló problémáim vannak. Eddig húztam, halasztottam, de már rászántam magam, hogy én is elmegyek. Ha esetleg leírnád, hogy milyen vizsgálatokat foglalt magába az, hogy "körbenézett", megköszönném. Csak, hogy tudjam mire számítsak.
Megnézte a hasam, hátam, mellkhasam. Meg vért vett.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!