Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj nagyon, ha izgatom...

Miért fáj nagyon, ha izgatom a csiklómat? :S

Figyelt kérdés

Fent említett esetben, egy rövid idő után elkezd iszonyúan fájni a hasam alsó része, meg érzem hogy a fenekemben (nem tudom jobban leírni..) lüktet, és fáj valami, mintha a belem lenne, vagy nem tudom...

Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de nagyon nehezen tudok pisilni, akkor is, ha úgy érzem, hogy nagyon kell, sokszor úgy kell "kipréselni" magamból..

2012. márc. 9. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Feltetlen menj orvoshoz!
2012. márc. 10. 00:14
 2/8 A kérdező kommentje:
de mégis milyenhez? és mit mondjak neki...
2012. márc. 10. 07:56
 3/8 anonim ***** válasza:
hát ha a csiklód fáj ne neurológushoz menj, értelemszerűen (bár nem úgy tűnik) nőgyógyászhoz! Amúgy az is lehet, hogy a csiklód bevan gyulladva és ezért fájhat neked menj el nőgyógyászhoz és majd ő megvizsgál, ne várj vele egy percet sem, mert lehet h komolyabb baj is lesz belőle
2012. márc. 10. 08:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nem a csiklóm fáj! A kérdés után leírtam pontosan, hogy hol...
2012. márc. 10. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi komoly bajod, ne izgasd magad 4-5 hétig és el fog múlni.
2012. márc. 10. 11:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát az a helyzet, hogy ez tulajdonképpen elég régóta van.. Utoljára kb. fél éve fordult elő, és akkor is ugyanez volt....

2012. márc. 10. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Sztem is nőgyógyász területe ez. Elég annyit modnani, hogy nemi izgalom hatására itt és itt érzel fájdalmat. Lehet pl kismedencei gyulladás vagy endometriózis miatt is, de az is lehet, hogy semmi gond. Mindenképpen nőgyógyászhoz fordulnék a helyedben első körben.
2012. márc. 10. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem valószinű, hogy komoly bajod lenne, meg kellene álnod kb 1 hónapig, hogy ne nyúlj magadhoz!

Szerintem elmúlna.

2012. márc. 12. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!