Ha fogamzásgátlót szedek, akkor nem fogok "vizesedni"?
Az a gond, hogy egy hónapban kb csak 1 hét van, amikor ténylegesen meg tudom mérni, hogy hány kg vagyok.
Menzeszem előtt 2 héttel, peteérésemkor +- 1 hétig rengeteg vizet tart vissza a szervezetem, néha az ujjaimat is alig tudok behajlítani.
Ha tabit fogok szedni, szerintetek ez elmúlik?
Napi 3,5 litert iszok, ennél szerintem nem kell több :)
Mondjuk 96 kg vagyok, de hát na..
Szerintem ha nem lenne elég, akkor nem csak peteérésem előtt, után illetve menzeszem előtt vizesednék...
Miért nem lehet inkább a kérdésre válaszolni? Kivizsgáltak, semmi bajom nincs. Csupán annyi, hogy nagyon dolgoznak bennem a hormonok...
HA valaki egy hónapban legalább 3 héten keresztül vizes, akkor az NEM a hormoktól van, ugyanis emiatt a menzesz elött 1-2 nappal kezdöden MAXIMUM egy hétig lehetnél vizes.
De ha semmilyen értelmes tanácsot nem akarsz hallani, akkor ne figyelj rá.
A fogamzásgátló nem jó vizhajtónak és ha eleve nincs renben a hormonrendszered, akkor csak még jobban összezavarja.
Úristen, mi az istenért kell minden kérdésnél kiforgatni a szavaimat????
Hol írtam én, hogy vízhajtónak akarom használni??? Ezt nem hiszem el... Életem egyik elgsz@rabb napja van, erre még ezen a f@sz oldalon is kiforgatják a szavaimat.. Hát gratulálok, biztos nehéz értelmezni 3 mondatot..
Gratulálok, hogy káromkodásra csak káromkodással tudsz reagálni!
És ahhoz is, hogy baromi nehéz értelmezned egy kérdést. Tényleg gratulálok a szüleidnek. Biztos büszkék rád!
Ha felteszek egy kérdést, akkor ARRA várok választ. Nem arra, hogy holnap milyen lesz az időjárás. Szánalmas, hogy egyesek nem tudnak a kérdésre válaszolni. Persze ha lehurrogom a 4. nem kérdéshez kapcsolódó választ, akkor én vagyok a k*csög.. :))
Ha arra lettem volna kíváncsi, amire ti választatok, akkor az lett volna a kérdés. Gyökerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!