Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen változássokkal járhat...

Milyen változássokkal járhat a fogamzásgátló szedése?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a gyógyszer hormonbetegségre kell. Nem tudom mire számítsak, külsőmön és hogy lesz-e egyáltalán hatása. Hallottam olyanokat, hogy szebb lesz a bőr, haj. Ezek igazak vagy lehet más is?

2012. márc. 8. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Remélem alaposan kivizsgáltak, és alapos mérlegelés után döntöttek úgy, hogy tablettát írnak.

Csak azért mondom, mert manapság hajlamosak mindenre felírni ahelyett, hogy normálisan kivizsgálnák a pácienst.

Elmondod, hogy mi a bajod pontosan?

Egyébként változó. A bőröd nagy vsznűséggel szebb lesz, ha most problémák vannak vele. Ha erősen szőrösödsz, akkor vszínűleg azon is javít.

De egyik sem törvényszerű. Rontani elég ritkán szokott rajta, amíg szedi az ember.

Hogy mellette milyen mellékhatások lesznek, az egyéni, előre nem lehet tudni. Lehet, hogy az égvilágon semmi.

Viszont azt most mondom, hogy a tabletta ált. nem az okot szünteti meg, hanem a tüneteke kezeli. (Persze kérdés, hogy mi a bajod).

Abbahagyás után ált. visszatér a probléma.

2012. márc. 8. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon is kivizsgáltak vagy hat féle különböző sorozat volt. Azt állapították meg, hogy policisztás izomériám van
2012. márc. 9. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem izomériád, hanem ováriumod.
2012. márc. 9. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor az
2012. márc. 10. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!