Van itt olyasvalaki, akinek volt már végbélvérzése?
Figyelt kérdés
11 hete szültem és ma délután véres volt picit a székletem,de megvizsgáltam magamat és nincs aranyerem,legalábbis kitüremkedve nincs.Természetesen lett olyan gyomorgörcsöm (mert tudom hogy mi mindennek lehet a jele),hogy azóta még egyszer el kellett mennem wc-re,de már semmi vérzést nem tapasztaltam.Szerintetek kell valami komolyabbra gondolnom,vagy lehet hogy csak aranyér volt?2009. jún. 8. 21:06
1/2 anonim válasza:
Az aranyér nem tűnik el hipp-hopp:)Nem kell megijedni, a szervezet stressz hatására felborul és a bélflórád is megsínyli, de nem kell megijedni. Ajánlom h egyél/igyál sok probiotikus terméket, v mondjuk Normaflort. Ha többször előfordulna, akkor nézesd meg magad.
üdv.
deeta
2/2 anonim válasza:
A végbélből eredő vérzés leggyakoribb oka az aranyér és a végbélrepedés. Leginkább a belső aranyér szokott vérezni, azért nem érzed. Ha repedés lenne, az nagyon fájna is. Patikában kapható kúpokkal és kenőcsökkel kezelheted az aranyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!