Hogyan tudom kicsit késleltetni a menstruációmat?
Figyelt kérdés
Azért lenne szükség rá, mert bár a ciklusom szerint pont az osztálykirándulás után kellene megjönnie, de szerintem megint előbb fog. Hallottam valami olyasmit, hogy ha mindennap megiszom egy citrom levét, akkor ezzel késleltethetem, mert savas lesz a szervezet. Ez igaz lehet? Más ötleteket is szívesen fogadok.
Előre is köszönöm!:)
2009. jún. 8. 20:13
1/5 anonim válasza:
Semmi olyan praktika nincs, ami igazoltan kitolja a menstruációt, kivéve a fogamzásgátló gyógyszer. De azt te nem szedsz...
2/5 anonim válasza:
én is osztkirándulás előtt voltam mikor kiprobáltam a citromot:) egy héttel előtt kezdtem mindennap megenni egy citromot legalább..hát nekem 6 napot késett de aztán kitudja h attol e:)lehet h am is késett volna:) de ha utána jönne meg sztem ne stresszelj rajta mért jönne meg hamarább?:)
3/5 anonim válasza:
reggel-délben-este fél citrom leve:tuti módszer:)
4/5 anonim válasza:
Doki tud adni ilyen injekcit, amivel el tudod tolni pár nappal, de ehhez egy kirándulás nem elég indok. A citrommal lehet próbálkozni, csak nem érdemes, bár a C vitamin mindig jól jön, szóval ártani nem árt:) (Bár ha gyomorfájós vagy, akkor a tömény citromlé nem igazán jó neked.)
5/5 anonim válasza:
injekcit = injekciót
Bocsánat, nem gügyögni akartam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!