Eltortem a labam.3hete gipszben van. Semmit sem mozgok, lehet ennek koze ahhoz hogy meg mindig, , piroson"vagyok?
Én 4 hete vagyok gipszben!Külboka törés miatt!
Gondolom, te is kapod minden nap a hasbaszurit trombózis ellen!Inkább ennek lehet köze ahhoz hogy sokáig menstruálsz!Mivel ez a trombózis elleni szuri vérhígító hatású!Azt gondolom a mozgás hiánya nem okoz ilyen problémát!Bár valószínűleg azóta ez nem gond nálad, mert már biztosan elmúlt..
Igazán örülök, hogy már gipsz nélkül vagy!Szépen gyógyulgatsz is?Jársz gyógytornára!Műtöttek is?
Sajnos nálam a csontosodás még elég csekélyke mértékű!úgyhogy 6 hét után levették ugyan a gipszem, de csak úgy 1 órára.elküldtek röntgenre és utána kiderült, hogy a csontosodás, még nem elég ahhoz hogy a gipszet elhagyjuk!Szóval még 2 hétre gipszet kaptam!Eddig könnyített műanyag "gipszem" volt!most meg kaptam egy kb 6 kg-os igazit!Nagyon bosszantó!!! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!