Tudnátok ajánlani nekem szegedi nőgyógyászt?
Miért ne? :O
Egy csomó dokinál voltam előtte, de egyik sem vett komolyan amiatt, hogy még nem volt aktuális a baba-dolog. Mind fogamzásgátlót akart írni, a Sikovanyecz meg egyből a hormonokat nézte.
Én is Sikovanyecz dokit tudom ajánlani és én is ugyanúgy jártam 2 éve, mint a 81%-os válaszoló, azzal a különbséggel, hogy nekem nem hormonproblémám volt, hanem endometriózusom volt. Előtte 5 orvosnál voltam az erős görcsök miatt, szintén mind fog.gátlót akart nekem is írni, plusz azt tanácsolták, hogy ne nyavalyogjak... A Sikovanyecz engem is komolyan vett, csinált egy műtétet és kiderült, hogy endometriózisom van. Eltávolította a kis endo-területeket, kaptam egy hormonkúrát és azóta minden ok. Mégsem csak nyavalyogtam...?
Tényleg baromi drága, megkockáztatom, hogy a legdrágább Szegeden, de hogy az egyik leglelkiismeretesebb, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!