Tudnátok ajánlani nekem szegedi nőgyógyászt?
Figyelt kérdés
A jelenlegi doktornőm felületesen végzi a munkáját..2012. márc. 1. 19:12
2/13 A kérdező kommentje:
Nem probléma! :)
2012. márc. 1. 19:25
3/13 anonim válasza:
Dr. Nyirati Ildikó rendel a MÁV kórházban
én és anyukám is hozzá járunk, és kedves, aranyos
4/13 A kérdező kommentje:
Én is hozzá járok. Valóban kedves, aranyos, de nagyon felületes..
2012. márc. 2. 07:00
5/13 Coney válasza:
Dr. Vincze Emőke
Még nem járok rég óta hozzá, de nagyon jónak tűnik minden szempontból. De ismerőseim már régóta hozzá járnak és csak jók a tapasztalatuk. Ez a magánrendelés, nem tudom hol található meg "rendes" rendelés keretében.
6/13 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Köszönöm a hasznos válaszod! Érdekelne, hogy a doktornő milyen árakkal dolgozik.
2012. márc. 7. 19:43
7/13 Coney válasza:
Anyukámmal egyszerre voltam, 2 rákszűrés, meg egy spirál eltávolítása került 14 ezer forintba (plusz írt fel receptet, de gondolom az ingyenes:) )
Hát nem tudom, ki hogy van ezzel, de szerintem elfogadható ár volt.
8/13 A kérdező kommentje:
Ismételten köszönöm a válaszod! :) Ha valóban jó orvos, akkor az ár elfogadható.
2012. márc. 8. 15:04
9/13 anonim válasza:
Az én orvosom Dr. Sikovanyecz János. Bár baromi drága, utoljára egy éve voltam, akkor 12 ezer ft-ot kért. Vizsgálat volt benne, meg UH. Viszont aztán többször behívott a klinikára, mert hormonális problémám volt, amit ott tudtak nézni, de a klinikán semmit nem fogadott el.
10/13 anonim válasza:
Tehát kb. 6x voltam nála, ebből 2 voltam a magánrendelésén, feleslegesen, csak azért, hogy fizess, soha nem hívott oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!