Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SoS. Milyen melltartót válasszak?

SoS. Milyen melltartót válasszak?

Figyelt kérdés

Sajnos nem igen jutok el fehérnemű boltba, ezért eddig csak toppot hordtam + örökölt melltartókat.

Nemrég drága jó nagynéném megáldott minket két zsáknyi márkás-minőségi cuccal /barátnője munkahelyéből adódóan, pólók, gatyák/ és egy egész tasak melltartóval. Nagyon örültem neki, csakhogy mikor elkezdtem próbálgatni, a 99%-ából felül kibuggyant a mellem, amik jók, azok 80-95D-sek. Ez mennyire számít nagynak, illetve mennyire nehéz ilyet beszerezni?

Egy weboldal segítségével megmértem, hányas melltartó kell, ott C-D-t adott ki, a Csekközül azonban mindegyikből kibuggyanok :s...

2012. márc. 1. 17:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah, elfelejtettem: 14/L
2012. márc. 1. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

80-95D-s melltartó?

Mekkora derékhoz? Te valami szexikon leszel?

2012. márc. 1. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
én is 14 vagyok és nekem 70A-s a mellem, hát igen kicsi, tudom :(
2012. márc. 1. 18:46
 4/8 A kérdező kommentje:
1. Nem leszek szexikon, mivel eléggé duci vagyok...xd
2012. márc. 1. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Fogyjál le, és imádni fogják a cickóidat.

Ne kajálj annyit, irány mozogni!

2012. márc. 1. 20:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Senki sem hajlandó válaszolni a kérdésre ... ><
2012. márc. 2. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
Halványzöldet vagy feketét.
2012. márc. 2. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Na most komolyan. Pufi lányokon a fehér és a vörös kiábrándítóan hat, fekete és zöld az jó lesz. A 80-95 a mellkas kerületét mutatja, szóval nézd meg, mekkora vagy a cickód legnagyobb kerületű részénél, aztán mekkora vagy alatta. A két szám közti melltartókat próbálgasd, közelebb a nagyobb számhoz, a két szám különbsége pedig megmutatja, hogy C vagy D. Ennyi kérem! :)
2012. márc. 2. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!