Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartot válasszak?

Milyen melltartot válasszak?

Figyelt kérdés
14 éves vagy és fiatal létemre lognak a melleim:S nem is olyan nagy csak B-s de log. és pl ha tesi ora van akkor is ugrál össze vissza ha sport melltartoba vagyok ha nem.:Ssim a melltartobol melyik lenne a jó? és a sportmelltartóból?tudom h ezt igy nem lehet megmondani de nektek melyik a jó amit tart is mindkettőből?
2009. nov. 15. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen mitől lóg? Fogytál? Mert még egyáltalán nem szabadna. Mivel még fejlődésben vagy, próbálj meg a bőröddel tenni valamit, masszázs, hideg-meleg zuhany állítólag jók, ha sok pénzed van, akkor bőrfeszesítő krém (de nem az olcsó vackok, a jól sajnos a 10ezres árkategória). Melltartóügyben nem nagyon tudok mit mondani, mivel szerencsére nem küszködöm ezzel a problémával, de azt hiszem, a Victoria's Secretben vettem egyszer nagyon jó melltartót, iszonyú drága volt, de tényleg szuperül kialakítva, gyakorlatilag teljesen a helyén tartotta a mellem, semmi mozgás, gondolom, ilyen kéne neked is, ott mindenképp nézz körül a push-upok között (a betét miatt sokkal jobban tartanak)
2009. nov. 15. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

de sajnos vannak olyanok akiknek már eleve lóg a mellük. genetika.

a push-upot próbáld ki, az úgy felnyomja h nemfog lógni :D

2009. nov. 15. 01:29
 3/7 A kérdező kommentje:
igen fogytam is.mivel elég örökmozgo vagyok és csak toppot hordtam szerintem későn kezdtem el hordani melltartot.nem nagyon lóg de az engem zavar meg megbirom fogni rajta a bört meg minden:S köszönöm a tippeket:)
2009. nov. 15. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél mell nagyobbítót és akkor nagyobbnak is fog tűnni és ha arraráveszed a melltertót akkor nem is lotyög.De azt sajna nem tom hol lehet ilyet kapni.Majd énis utána nézek
2009. nov. 15. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok és nekem is logtak a melleim én c-s meltartot hordtam és most b-sek a melleim fogytam rengeteget és nekem is lóg.Én olyan melltartót szoktam venni ami elöl közében vastafabb az ad tartást a mellnek és teljes kosaras nem fél azok nagyon jók!
2009. nov. 17. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
az előzőt kicsit elirtam bocsika csak siettem :)
2009. nov. 17. 18:32
 7/7 A kérdező kommentje:
nem baj nagyon szépen köszönöm
2009. nov. 17. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!