Betadine hüvelykúpot használtatok már? Vélemény?
Nekem szüni nem akarok folyásom, gombásodásom van. Elmúlik ettől a Betadine hüvelykúptól. Azonban kiújul, ha párommal lefekszem- óvszerrel védekezünk mindig-. Orvos szerint lehetetlen, hogy úgy kapjak el újra fertőzést. Pedig ha 2 hétig nincs szex, 2 hétig nem is vagyok beteg. Ha lefekszem párommal éjszaka, reggel már beteg vagyok... neki Canestent ajánlottak, meg egy másik kenőcsöt, ezekkel mindig keni. De semmit se használ...
Szóval én rendszeresen használom ezt a kúpot.
ui.: rengeteg kúpot használtam már, és ez az egy ami elmulasztotta a fertőzést. viszketésünk nincs egyikünknek sem. Neki néha piros pöttyök a makján nekem pedig túros, nagyon sok, fehéres sárga folyás. Voltam 3 helyen kenetet venni. Abból egyiken állapították meg, hogy gombám van- azt is úgy, hogy az a doki nem vett kenetet(előtte való nap vettek tőlem), csak bekarikázta, hogy az van-. Természetesen nem kaptam semmit, csak haza küldött. Bőrgyógyászatra mentem el végül, ott széttárt karokkal annyit mondtak, hogy ők nem találtak semmit, menjek vissza nőgyógyászatra. Visszamentem, megint haza küldtek. Addig szórakoztak velem és párommal(mert ő közben milliószor elment urológushoz), hogy belefáradtunk az egészbe és orvoslóm magam amennyire tudom.
Szóval most ezt használjuk.
Ha tudtok valamiben segíteni, hogy hol van ingyenesen olyan orvos-akár nőgyógyász- aki páromat IS(!!!) megvizsgálná alaposan, annak örülnék. Mert ugyan én kezeltettem magam, de neki ezek a kenőcsök nem jók semmire... Élvezhetetlen már a szex is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!