Mi lehet ez a pukli?
Figyelt kérdés
A méhszájamat akartam "ellenőrizni" hogy mennyire van fent, amikor enyhén balra "ott bent" egy puklit éreztem. Mitől lehet ez?2012. febr. 29. 21:25
1/7 anonim válasza:
Nekem is volt borsószem nagyságú, de nyugi 1-2 hónap múlva elmúlik. Magától felszívódik. Hogyha úgy érzed, hogy a mérete nő, akkor mutasd meg dokinak.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is kb akkora lehet. De akkor ezek szerint normális lenne?
2012. febr. 29. 21:32
3/7 anonim válasza:
Ne vizsgálgasd a méhszájadat, tök felesleges. Azt bízd az orvosra.
4/7 anonim válasza:
első voltam: De én is úgy nyugodtam meg, mikor már doki is látta.
5/7 anonim válasza:
# 3/4
Micsoda butaság ez amit írsz?
Miért ne vizsgálja? az a jó ha törődik magával.
Vizsgálgasd csak, a melleidet is, hogy minden rendben van-e.
Ha nem vizsgálgatja, akkor nem veszi észre, ha valami gond támad...
6/7 anonim válasza:
# 5
Az önvizsgálatot teljesen komolytalan dolog (mivel nem tudja, mit is kéne éreznie) és ráadásul egy önstresszelő folyamat. Rendszeresen kell járni ellenőrzésre, szűrésre, és nem lesz gond, ill. időben észre lesz véve.
Az emlő-önvizsgálatot is orvostól kell megtanulni, különben nincs értelme. Volt olyan barátnőm, aki frászt kapott, mert (kismellű lévén) érezte a bordáját a melle alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!