Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A szeméremajkamon belül...

A szeméremajkamon belül kijött valami pukli, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Tükörrel megnéztem, olyan, mint egy nagyobb pattanás, fehér a közepe, ha pisilek és megtörlöm, eléggé kellemetlen, amúgy szokott lenni herpeszem is, persze a számon, mi lehet ez, egyáltalán kell kezelni vagy menjek el nőgyógyászhoz? Amúgy 3 hónapja szültem, szoptatok, párkapcsolatban élek...
2009. jan. 13. 08:47
 1/2 anonim ***** válasza:
94%
vagy szemölcs,vagy zsírmirigy,ha zsírmirigy elmúlik magától,ha szemölcs akkor sajna bőrgyógyászat
2009. jan. 13. 08:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nekem egy condyloma nevű betegségem volt,ez herpesz,úgy nézett ki,mint ahogy Te leírtad.Azt mondta rá a dokim,hogy le kell műteni,de nőgyógyász csinálja,mert terjed,és a későbbiekben méhnyakrák lehet belőle.Mikor megműtött(altatásban 20 perc) kiderült,hogy már a hüvelyben is volt 3,így időben mentem,hál' IStennek,mert komolyabb baj is lehetett volna.

Nekem a clytolison(csikló) volt.

Fertőző betegség ,utána a páromnak is kellett gyógyszert szedni,de hála Istennek 5 éve semmi bajom sincs.Azt mondják,hogy ezt bárhonnan elkaphatod,(én 8 éve vagyok a párommal,azóta egyikünknek sem volt "kilengése",tehát nem abból származott)dokim szerint egy nyilvános WC elsődleges veszélyforrás,hiába mosol előtte és utána alaposan kezet.

Tanácsom:Még a héten,akár egy SZTK rendelést keress fel,ha a saját dokid nem ér rá,mert meg kell fogni időben!!!Sok sikert!

2009. jan. 13. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!