14 és fél évesen kéne azért aggódnom, hogy még nem jött meg?
amugy é már 8 évesen szőrös voltam, és mégis csak 14 évesen jött meg a menzim, utána kimaradt másfél évre, azóta sem rendszeres, pedig már 23 vagyok, két féle gyógyszert is szedtem, egyik fogamzásgátló sem állította be, de nem vagyok beteg, sem hormonzavaros :)
lehet majd kisbabám, ja és ráadásul még a melleim is nagyon kicsik, ez nem csak érettség függő, hanem genetika, ki milyen tipusu. Van aki már 8 éves kora után vérzik, az is normális, csak nem átlagos. Aki vérzik annak már van peteérése, tehát lehet már babája biológiailag, de azért jó ha védekezik az ember, mert fiatalon még elég éretlen ennek ellenére a szervezet. Bocs h kicsit bőven ávlaszoltam. előző író voltam
23/L
ja és tavaly kezdett el nőni kicsit a mellem, azelőtt nem, mindenféle plusz beavatkozás nélkül
és magasságra is nőttem három centit, tehát nincs arra garancia, hogy 15 éves korig meg kell jönnie a vérzésnek, vagy hogy csak 18 éves korig nőhet az ember.
Az unokatesómon még 13 évesen sem volt egy szőrszál sem, kb egyforma cicink volt akkor még, (egy évvel fiatalabb nálam) aztán mégis 14 éves korára nagyobb melle volt mnit most nekem és neki is 14 évesen jött meg az első vérzése. Igaz szed fogi tabit, de neki órárap ontosan megjön. (akkor már olyan B s volt, most meg D s kosarú, pedig vékony csaj) fejlett is persze, de az h felnőtt korára inek mekkora a melle, az már tipus függő, nem fejlettség, a kis mellüek is ugyanolyan érettek felnőtt korukra, és nem azt jelenti h esetleg több a férfi hormon bennük. Mondjuk az ösztrogén minél magasabb annál nagyobb a valoszinüsége a cicinövekedésnek. szal van kai korán érik és hirtelen, de van aki szépen fokozatosan, utólag....
am. előző vok! Mostmár nekem is XD
=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!