Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen ennyi folyásom?

Figyelt kérdés
Olyan sok a folyásom, hogy állandóan tisztasági betétet kell használnom, ami nagyon zavar. Nemtudtok valami vény nélkül kapható szert erre a problémára? Még szűz vagyok.
2009. jún. 7. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress fel egy nőgyógyászt, ő tudni fogja milyen kúpot írjon fel.
2009. jún. 7. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőgyógyász tud segíteni- lehet, hogy elkaptál valami fertőzést, pl. strandon. Ha a nőgyógyásztól vonakodsz, a háziorvosod véleményét is kérheted, biztos tud felírni valamit. Mi nem igazán tudunk ajánlani semmit, amíg nem tudjuk az okát.
2009. jún. 7. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan is van, hogy valakinek egyszerűen sok a folyása, mert ilyennek született. ha nincs furcsa színe, szaga, akkor ne aggódj. Ha soknak érzed, van rá gyógyszer, de sajnos nem csak a hüvelyedet szárítja ki, hanem minden más nyálkahártyádat is, tehát a szád és a szemes is száraz lesz tőle. A Nőgyógyász mindenképpen ajánlott, akkor is, ha szűz vagy. Nem fog benyúlni, vagy ha mégis, akkor azt nagyon pici szerkezettel teszi, hogy meg ne sértse a szűzhártyádat. Ha a gyermek-nőgyógyászatra mégy, ott még jobban fel vannak készüélve a szüzekre - de persze nem muszáj, főleg, ha a korod miatt kínosnak éreznéd, pl elmúltál 18.
2009. jún. 7. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez volt. Állandóan sok volt. Elmentem nőgyógyászhoz, még 14 évesen..hátulról vizsgált meg, majd kijelentette,hogy semmi bajom. A kérdésemre,hogy akkor miért van ennyi az volt: relativ,hogy kinek mi a sok. Azt hittem,megütöm. Végül is ő érzi, nem én, áh..mindegy. Ami nekem bevált. Először is,ha kóros,tehát ég,viszket, bűzös,akkor mindenképp valami gyógyhatású dolog kell. Ha csak szimplán sok, mint nekem is volt,akkor pedig az irrigálás. Ez az egy dolog vált be nekem. Gyógyszertárban lehet kapni irrigátort, nem is drága. Főzöl bele egy kamilla teát natúrban és azzal átmosod magad belül. A csöve nagyon vékony, kb. kisujjnyi,tehát nem tesz kárt benned. És szépen kimosod magad. Ezt kb. havonta 2-szer elég csinálni. Nekem olyan jó volt,hogy 2-3 hétre elmulasztotta, vagy nagyon lecsökkentette a folyásom mennyiségét. Szerintem egy próbát neked is megér, mert nem drága!

2009. jún. 7. 18:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat főleg az utolsónak :D kb. mennyibe kerül?:D
2009. jún. 7. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen irrigátor a Colpo Cleaner, az azt hiszem olyan 2000-2500 Ft körül van, én is most fogok olyat venni.
2009. jún. 7. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, ennél olcsóbb. (Nekem is az van.) 2000 forintba kerül, és van hozzá 20 db hüvelyzuhany-pezsgőtabletta is. Ráadásul ez a típus laktobacilusokat tartalmaz, ami nagyon fontos a hüvelyflóra megtartása szempontjából, főleg antibiotikumos kezelés után. Jobb, mint a kamillatea.
2009. jún. 7. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!