Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, ha a menzeszem már...

Normális, ha a menzeszem már 36 napja nem jött meg?

Figyelt kérdés
Terhes nem vagyok, csináltam két tesztet mindegyik negatív lett. Meg a múlt havi menzeszem óta nem is voltunk együtt. Még petting sem volt. Idegeskedtem mondjuk, mert most végeztem az egyetemen és keresem a munkát, s elég sok stressz ért, bár amúgy teljesen jól érzem magam. Egyáltalán azt sem tudom, h most akkor mennyit késik, mert május 3-án volt meg utoljára...Talán egy kicsit fájdogál a hasam úgy, de semmi...Pedig szokott előtte még a mellem is feszülni...Mondom a két teszt, reggeli vizelettel, negatív...Mitől lehet? Vagy még nyugodtan megjöhet? Vagy doki??
2009. jún. 7. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Máskor pontosan 28 nap után szokott megjönni vagy hoszabb a ciklus?ettöl is függhet.

Mikor teszteltél?és milyen érzékenységű teszttel?

2009. jún. 7. 14:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Általában 28-30 napos a ciklusom, de ettől már volt nagyobb eltérés is. Múltkor 34 napra jött meg. Az egyiket 3napja csináltam meg, a másikat ma reggel, nagyon érzékenységű teszttel...Állítólag már nagyon korai terhességet is kimutat. De hangsúlyozom, h nem volt szexuális kapcsolatom!!!
2009. jún. 7. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem normális, ha ennyit késik, de egyelőre ne idegeskedj miatta, mert nem jelent megoldhatatlan problémát. Ha még egy-két hétig nem jön meg, akkor menj el vele orvoshoz. Valószínűleg hormonzavar, amit a stressz okozott.

Hosszú távon ajánlom neked a barátcserjét (Agnus castus), homeoptiás bogyócskák formájában. Rendezi a rendszertelen ciklust és jó hatással van a túl magas prolaktinszintre (ami gyakran a sztressz idéz elő) és az alacsony progeszteronszintre. Ráadásul olcsó is. Gyógyszertárban kapható. Szintén barátcserjét tartalmaz még a Premens tabletta, a Zafír barátcserje kapszula és a Mastodynon-cseppek is, tehát a hatásuk hasonló.

2009. jún. 7. 16:46
 4/4 anonim ***** válasza:

k bocsi átsiklottam afelett h nem voltatok együtt.

Stressztől simán lehet elvileg,főleg h nem egyforma hosszuságuak a ciklusok.

2009. jún. 7. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!