Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fertőzés miatt késhet a mensesem?

Fertőzés miatt késhet a mensesem?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, már egy hete késik a menstruációm:SEddig még nem volt ilyen.Az elmúlt mensim óta 3x voltam a barátommal,óvszerrel védekeztünk.Nem szakadt ki,nem csúszott le.Olyan napokon voltam vele,amikor nem volt peteérésem(mensi előtt és után 1 nappal).De védekeztünk!Az utolsó alkalom szinte nem is volt szex,mert a szabadban próbáltuk és na,nem tudtam ellazulni..a gumiban csak előváladék lehetett.Keddre vártam a mensim,a mellem már fájt(kb előtte 5 nappal)..de nem jött meg.Igaz a héten nagyon ideges voltam,főleg hétfőn és kedden.Összevesztem a barátommal,szüleimmel voltak gondok és volt egy kis orvosi beavatkozásom.

Ugye vagyok terhes?esetleg vmilyen fertőzés a szbadban való szex miatt?

már nagyon félek:S:S

2009. jún. 7. 13:24
 1/4 A kérdező kommentje:
hozzátenném még,hogy semmi terhességre utaló jel nincs...az utóbbi napokban néha-néha sűrűbb a fehér folyásom
2009. jún. 7. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Akár az is előfordulhat ,hogy fertőzés vagy más megbetegedés független a természetbeli szerekezéstől.

Ha védekeztetek és egy kis parányi lyuk is elég,amit észre sem vettetek és máris megtörtént a baj.Az is lehet,hogy a sok idegességtől van ez így.De szerintem egy hét még nem olyan vészes.

2009. jún. 7. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy terhes lennél, ha nekem késik az mindig az idegeskedéstől van. Az államvizsgámkor egy ki is maradt és csak 2 hónap múlva jött meg, de nem voltam vele egyedül, szinte az egész évfolyam ezzel küzdött......... Úgyhogy csak meg kellene nyugodnod szerintem. Persze ha még eltelik egy hét és csak nem jön, vegyél egy tesztet.

Sok szerencsét!

2009. jún. 7. 23:29
 4/4 A kérdező kommentje:
szerencsére ma reggel megjött:)köszönöm a válaszokat:)
2009. jún. 8. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!