Tesómmal egy fürdő vízen szoktunk osztozni tegnap nem volt otthon elmentem fürödni csakhogy nekem megjött a vérzésem elkaphat valamit tőlem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 15:54
2/18 anonim válasza:
Nem de n4m higiénikus egyébként sem ilyenkor fürdeni, pláne másnak a te véres vizedben.
3/18 anonim válasza:
szerintem 12 éves korában az embernek már egyedül kéne fürödnije....egy lánynak meg pláne!
4/18 A kérdező kommentje:
egyedül fürdök de egy vízen osztozunk
2012. febr. 26. 16:05
6/18 anonim válasza:
Ehh. Ilyenkor egyáltalán ne fürödjetek egymás után...sőt, te is inkább zuhanyozz, az jobb.
7/18 anonim válasza:
16:05 ma már magyarországon mindenen spórolni kell...
8/18 A kérdező kommentje:
a kérdésre válaszoljatok és nem mindenki full gazadag ilyen is van na
2012. febr. 26. 16:12
9/18 anonim válasza:
Nem gazdagok vagyunk, hanem ismerjük a higéniát.
10/18 A kérdező kommentje:
ja mert az higénikus ha valaki ilyenkor csináltataja fel magát a pasijával ovszer nélkül lehet hogy te beszélsz ...örülj neki hogy van lehetőséget minden nap normális vízbe megfürödni
2012. febr. 26. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!