Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Sűrgős! (Bővebben...

Mit tegyek? Sűrgős! (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ma reggelre megjött az első menstruációm. Egy gond van, hogy nagyon erős a vérzésem és holnap fontos tornabemutatóm lenne, amin egy tanévnyi munkám múlik. Ez azt jelenti, hogy 4 órán át egy tornadresszben kell lennem mosdóktól távol. Van valami házipraktika amivel cökkenthető a vérzés mennyisége? Jelenleg csak normál éjszakai betét volt itthon de azt óránként cserélnem kell.
2012. febr. 26. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem amikor először megjött (már 12 éve), akkor az első legalább 5-6 évben nagyon erős fájdalmaim voltak, annyira hogy ügyelet jött ki, injekció, suliba olyankor nem jártam mert megállás nélkül hánytam ment a hasam meg ilyenek. Ez volt a fő probléma és sok gyógyszer kipróbálása után a háziorvos DICLOFENAC DUO nevű gyógyszert adta ami elég erős nem konkrétan menstruációra van, de elég jól hatott. SZÓVAL AMIT EBBŐL KIAKARTAM HOZNI AZ AZ HOGY Ebben A GYÓGYSZER EGYFAJTA VÉRZÉS CSILLAPÍTÓ V CSÖKKENTŐ VALAMI VAN ÉS NAGYON LECSÖKKENTETTE A MENNYISÉGÉT. egy jó pár évig minden hónapban ezt írattuk fel a háziorvossal és mennyiség vmint a fájdalom is csökkent. Nem tudom esetleg jár utána a gyógyszernek (vényköteles)...nekem pl. apumnak és az egyik ismerősömnek is pont ezt a gyógyszert írta fel a doki a nagyon erős derékfájdalmára....
2012. febr. 26. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Tampont kellene kipróbálnod, de próbáld ki ma, hogy holnap biztos jó legyen. A mosdóba biztos kienged az edző majd, ha elmondod, hogy mi a szitu.
2012. febr. 26. 16:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Megoldottam tamponnal de borzasztó volt. Senkinek nem kívánom. Mikor végre vége volt az ide oda ugrálásoknak és még egy fél órát ülnöm kellett, hát az volt a legrosszabb. Lehet rosszul helyeztem fel, de rendesen fájt ahogy rajta ültem :/
2012. febr. 27. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!