Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van ez (betét)?

Mitől van ez (betét)?

Figyelt kérdés
Beteszek éjszakára egy éjszakai betétet, és hátul, fenn a bugyi ,,tetején", majdnem a derekamnál, nagy vérfolt jelenik meg a bugyin. Ott, ahova már a betét sem ér el, pedig az csak 2-3 cm. Hogy kerül oda vér???
2012. febr. 25. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor háton fekszel lehet, hogy hátra folyik a vér, vagy a feneked vonalán, vagy csak a betéten. Olyankor hátra rakj egy tisztasági betétet.
2012. febr. 25. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kivédheted, ha hátrébb helyezed a bugyidban a betétet.

Ez mindenkinél így van, aki erősebben vérzik éjszaka.

Hátracsorog, és hamarabb éri el a bugyidat, mintsem beszívódjon. Nem szívódik be azonnal.

Vegyél jó hosszú betétet, az Always-nek olyan az éjszakai betétje, nem tudom a többi márkának milyen, de el tudom képzelni, hogy esetleg nem mindegyiknek elég hosszú, hiába éjszakai.

2012. febr. 25. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Libresse Goodnight éjszakai betét nagyon hosszú. Az Always-nál is hosszabb. De ha semmi sem segít,van Tena Lady is. De az vastag is.
2012. febr. 26. 08:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Alwayst használtam eddig. De kipróbálom a Libresse-t is akkor.
2012. febr. 26. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én javasoltam a Libresse-t. Így keresd: [link] Bár most csak duplában láttam és nem 7,hanem 10 van benne(duplában 20). Vmint 320 cm. ;)És nagyon jó,bársonyos tapintású,pamut.
2012. febr. 26. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!