Az baj, ha kimaradnak a menstruációim?
Sokszor előfordul, hogy az első után még rendszertelenül jönnek egy ideig a vérzések. Ez nem kóros, a testednek hozzá kell szoknia a változáshoz.
Sőt a legtöbb esetben a már rendszeres menstruáció sem óramű pontossággal érkezik. Az emberi test működése igen bonyolult, apró változások is okozhatnak komoly változásokat.
Én kb. 7 éve menstruálok és azóta sem rendszereződött :(
pedig én is mindig azt olvastam, hogy 1-2 után rendszeres lesz, de nem mondhatnám, és eléggé zavaró...
mármint olyan sosem volt, hogy kimaradt egy egész hónap, csak az van, hogy van amikor 24. napra jön meg, máskor meg 28.-ikra satöbbi. teljesen kiszámíthatatlan, és eléggé rossz... sokszor már a 21-22. nap körül elkezdek betétet használni, mert van, hogy buszon ülök és megjön és az gáz lenne ha nem lenne betét... szóval nekem ez van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!