Van egy púp a fenekemen, ami közvetlenül a fenekem alján van, lassan egy hónapja. Mi lehet ez? Egyre nagyobb!
Na, én szó szerint így jártam:))) Évekig ott volt, fájdogált, mire rá mertem szánni magam bőrgyógyászatra, aki elirányított a sebészetre. Ott szépen kivágták helyi érzéstelenítésben, semmiség volt az egész, pedig vagy 2 cm-s darabbal lettem szegényebb, mert ráhagyással vették ki és szövettan is volt. Én a ráktól rettegtem, de csak egy jóindulatú betokosodott valami volt, ami valószínű a sikertelen pattanáskinyomás miatt alakult ki. Amúgy meg a biciklinyereg okozta.
Mutasd meg sebésznek, és ne félj tőle, semmiség az egész!
Köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, hogy ezzel nem vagyok/voltam egyedül, ugyanis a púp 90%-a eltűnt! Utánanéztem, mit is lehetne vele kezdeni, mert sebészhez nem szerettem volna elmenni. Dunsztkötést alkalmaztam rá (félbevágott paradicsom, gézlap/papírzsebkkendő és ezt az egész alufóliával légmentesen körbetekerve). Ezt úgymond bekell pácolni. Pár nap alatt látható volt az eredmény és érezhető is! Mostmár nagyon minimális a púp, egyáltalán nem is fáj! Ez az egész valóban egy rosszul ki nem nyomott pattanásból alakult ki, a kutya fáját... :-)
Mindenkinek ezt tudom rá ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!