Szerintetek terhesség?
17 napja késik a menstruációm, eddig még soha sem késett 10 napnál többet. 14 napja volt az első és eddig egyetlen egy szexuális aktus, természetesen védekeztünk. Vettem terhességi tesztet 3 napja, megcsináltam, negatív lett. Ma reggel csináltam még egyet, mert már nagyon rágörcsöltem erre a terhesség témára, ez is negatív lett. Gyakori vizelési ingerem van, a hasam fáj, ma a melleim is érzékenyek, feszülnek. Ma voltam a háziorvosomnál, megállapította, hogy felfáztam, de nem mondta, hogy lenne összefüggés a menzeszem kimaradása és a felfázás között. (Pedig én ebben reménykedtem) Nőgyógyász csak jövő hétre tudott időpontot adni, de addig én beleőrülök!!!
Ti ezek alapján mit gondoltok?
szia!
ne idegeskedj mert attól is késhet ,próbálj lehiggadni,nagy valószínűséggel nem vagy terhes.
az első aktus megszokta zavarni a hormonokat nekem pl.előbb jött meg mint kellett volna,van akinek késik miatta.
a felfázás is közrejátszhat egyébként.szerintem tuti megjön pár napon belül.
Köszi a válaszokat!
Pár perce olvastam ezen az oldalon egy "Felfázás vagy terhesség?" c. kérdést, alatta hozzászólásban pedig azt írta a kérdező, hogy teljesen biztos volt benne, hogy felfázott, de mégsem, mert terhesség.
Rettenetesen kiborultam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!