1 hete voltam először nőgyógyásznál, magán, rokon által ajánlott férfi, aki az adatok felvétele után, azt mondta, hogy vetkőzzek le teljesen, nála az első alkalommal ez szokás. Nagyon rosszul éreztem magam, gondolkodtam is egy pillanatig, hogy eljöjjek-e, de végül is maradtam.
Nem vettem észre semmi mást, ami gyanús lett volna, nagyon kedves is volt, nem fájt semmi, szóval ninden rendben volt, ezt leszámitva. Ti mit gondolnátok?
Köszönöm a válaszokat! Azóta érdeklődtem ismerettségi körömben is és egy hasonló esetről halottam, de ott más gond is volt. Sajnos a nőgyógyászokat nem nagyon jellemzi a mély bele/együtt érzés, ahogy hallom, lehet, hogy én is túl érzékeny vagyok. Még gondolkozom, de lehet hogy váltani fogok.
2012. febr. 27. 10:13
12/18 anonim válasza:
Erre azt mondanám, így általánosítani nem szabad. Én a dokimat a világ legempatikusabb emberei közé sorolnám. Ha úgy érzed, válts nyugodtan, keresgélj, Nem kell megragadnod az első orvosnál, akivel összehozott a sors, még akkor sem, ha a rokonnak, aki ajánlotta nagyon bevált. Mások vagyunk, simán lehet, hogy másik orvos lesz Neked szimpatikus, mint neki.
2012. febr. 27. 10:33
13/18 anonim válasza:
Miért nem keresel egy megbízható női nőgyógyászt, nála azért elviselhetőbb jóval a vetkőzés és a "tárogatás" is.
2012. márc. 1. 08:49
14/18 anonim válasza:
Azt hiszem megpróbálok nőt keresni, de nem olyan könnyű találni.
2012. márc. 1. 17:44
15/18 anonim válasza:
érdekes,én nem tudnám elképzelni,hogy egy nő ott lent vizsgáljon,nem tudom miért,valahogy jobb ha férfi vizsgál.De ez is egyén függő,hogy kinek mi a jobb-
2012. márc. 1. 19:07
16/18 anonim válasza:
A nő mellett az szól, hogy mivel ő is nő, ezért sokkal könnyebben megért mindent ami a női testtel kapcsolatos, hiszen ő is átélhette mindazt, mint egy férfi doki, aki tanulta ezeket a dolgokat csak.
Az meg egyéni, hogy kinek kínosabb egy férfi előtt vetkőzni és kitárulkozni, mint egy nő előtt.
2012. márc. 2. 07:47
17/18 anonim válasza:
Ha a doki a vizsgálttal ellenkező nemű, akkor az intim testtájak megtekintésekor a vizsgálttal azonos nemű asszisztens vagy hozzátartozó jelenléte kötelező.
2012. jún. 7. 15:17
18/18 anonim válasza:
hány éves vagy kérdező ?
amúgy nem kellett volna levetkőzni. El kellett volna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!