Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tb nélkül mennyibe kerül egy...

Tb nélkül mennyibe kerül egy rákszűrés nőgyógyásznál sztk-ban?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
SZTK-ban nem hinném, hogy csinálnak TB nélkül, csak magánnal.
2012. febr. 20. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs TB-d, ne menj az SzTK-ba, mert jelentik a NAV-nak (APEH) és ők behajtják rajtad visszamenőlegesen is a havi egészségbiztosítási hozzájárulást.
2012. febr. 20. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Én külföldi állampolgűr vagyok,így nem lehet TB-m,csak sűrgősségi,ami alapból jár. Én beteg voltam és elmentem sztk-ba és gond nélkül ki tudtam fizetni a vizsgálatokat. Van is olyan opciójuk,h tajszám nélküli beteg. Sajnos azt nem tudom,h mennyit kell fizetni,de szerintem nyugodtan menj be és kérdezd meg,ha nem találsz máshol információt.
2012. febr. 20. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Jahm, külföldieknek, de magyaroknak kötelezően kell TB-t fizetni, ha nem tanul, nem dolgozik.
2012. febr. 20. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudtam,h magyaroszágiaknak kötelező ahogyan azt sem,h a kérdező külföldi-e vagy sem. Azért gondoltam,h leírom. Akkor maradt a magán doki.
2012. febr. 20. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Visszamenöleg amugy is elöbb utobb ki kell fizetni 2007 tavaszától Kötelező!sztem meg se csinalnak a szűrést,mert nem sürgös eset!ha baleseted lesz vagy vmi természetesen ellátnak.
2012. febr. 20. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom. Amúgy sok okos, sok SZTK-ban ki is van függesztve a lista, hogy mi mennyibe kerül.

Én például láttam már sebészeten, reumatológián és persze a fogászaton is kitéve az árakat.

2012. febr. 22. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!