Nagyon nevetséges helyzet, gyógyszer mellékhatás, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Alergiámra két napja egy gyógyszeres kezelést irtak fel, esténként kell be vegyem a gyógyszert aminek a mellékhatása az hogy nagyon izomlazitó és altató. Na most a doki igaz szolt hogy ne lepődjek meg a mellékhatáson, de nem hittem volna hogy velem ez megtörténik.Szóval tegnapreggelre is mareggelre is bepisiltem, ma nem csak lepedőt kellet cserélni hanem ágyat száritani. Mégis csak be kell este pelenkázzam magam , ahogy a dokim sugalta. Tudom vannak nagy méretü pelenkák is de azt nagyon ciki venni.Adjatok tanácsot házilag hogy lehet ezt megoldani. L/26 vagyok remélem nem voltam nagyon multaságos. Köszi.2009. jún. 6. 15:35
1/21 anonim válasza:
Ilyet sem hallottam még.Amúgy pelust sztem vegyél,mond azt h nagyanyád nak kell és kész
2/21 anonim válasza:
Sztem menny be a boltba, kapd le a pelust, és nincs benne semmi ciki, mert mindenki azt fogja gondolni, hogy a nagymamának lesz. Ha úgy van vegyél mellé még egy-két tipikus öregeknek való holmit, akkor aztán mindenki biztos lesz benne.
3/21 anonim válasza:
Én nem venném be a többször!! Inkább lennék még allergiás is. De biztos van valami másik gyógyszer is rá nem? Amúgy nem ciki pelenkát venni, nem kell nekik tudni, hogy magadnak veszed! Például sokan vesznek a mamának, aki öreg, stb!
4/21 anonim válasza:
Mondjuk ha olyan allergiája van hogy bele is halhat, akkor bárki inkább bepisilne, de jó kérdés, más gyógyszer nincs?
5/21 anonim válasza:
Ez a gyógyszer biztos, hogy nem jó neked, kérj az orvostól egy másikat!
6/21 anonim válasza:
én borzasztóan allergiás vagyok, asztmás is. tényleg kevés olyan dolog van, amire negativ lett az eredmény. ilyenről még soha sem hallottam. milyen allergiád van és milyen gyógyszert szedsz?
7/21 A kérdező kommentje:
Falun lakok, mindenki ismer mindenkit,a patikus biztosan megkérdezné kinek kell,meg külömben mit kezdjek egy csomaggal? Valamit majd kitalálok, házilag.Azért kérdeztem hogy ne én kisérletezzek magamon. Apropó elég jó hatása van a gyógyszernek,még csak második nap és van hatása.
2009. jún. 6. 16:01
8/21 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem ciki ha magadnak veszed sem, hiszen átmeneti úgyis, míg szeded a gyógyszert. Otthon senki sem lát. Vegyél pelust mert az azért higiénikus, én simán bemegyek és kérek ha kell bármit.
9/21 anonim válasza:
Szia!Sajnálom, hogy igy jártál a gyógyszerrel. Szerintem nyugodtan vegyél pelenkát, ha kérdezi a gyógyszerész, hogy kinek lesz, mondd, hogy nekem. És nevess egyet. Akkor azt hiszi majd viccelsz, ha meg később kiderül, széttárod a karod, és megmondod, hogy Te őszinte voltál. :) És kivánom, hogy tényleg hasson a gyógyszer, ne kelljen szenvednek a mellékhatásoktól!
10/21 anonim válasza:
szenvednek = szendvedned. Bocsi. Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!