Ez micsoda? Mitől vérezhettem?
Figyelt kérdés
Ültem a számítógépnél és nagyon véres lettem, mintha megjött volna.DE már megvolt csak nagyon pici vérzésem volt és 1-2 napig tartott!De nem tudom lehet hogy terhes voltam? Lehet ez vetélés, a hasam az nagyon görcsölt! Egyből mikor észrevettem rohantam zuhanyozni!
Holnap elmegyek orvoshoz! De addig mire gondolhatok? Nagyon félek és izgulok már kisírtam magam, senkinek nem tudom elmondani szüleimmel nem olyan a kapcsolatom, a párommal már vége! :(
2012. febr. 23. 20:53
1/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodj meg, nem hiszem, hogy vetélés lett volna. Nem voltál mostanában beteg, nem szedtél antibiotikumot? Mert az is megzavarhatja a dolgokat, vagy egy felfázás. Utána nem szabályosan jön meg. De egy kisebb betegség meg beleronthat.
2/9 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy nagyon korai terheség volt. Erre utal az erős görcs. Az orvos pontos választ ad.
3/9 A kérdező kommentje:
holnap elmegyek nagyon nagyon félek!!! :'( egyébként a doki MIT FOG CSINÁLNI velem???
2012. febr. 23. 21:11
4/9 anonim válasza:
Lehetett egy korai vetélés. A doki meg fog vizsgálni, mi mást csinálna?
5/9 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy terhes voltál.
6/9 A kérdező kommentje:
gy értem hogy vesz vért? vagy van olyan hogy eltávolít valamit belőlem??? Kell-e hozzá az exem?
2012. febr. 23. 21:15
7/9 anonim válasza:
Nem piszkálódásból,de hány éves vagy?
8/9 anonim válasza:
Nem kell hozzá az exed. Ha terhes lennél és el akarnád vetetni, még ahhoz sem kéne ő.
9/9 A kérdező kommentje:
22
2012. febr. 23. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!