Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudom, hogy nekem...

Honnan tudom, hogy nekem gyenge, közepesen erős vagy erős a menzeszem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 15:48
 1/4 anonim válasza:
91%
Attól hogy mennyire folyik nyilván ha nagyon akkor erős ha kicsit akkor gyenge... ez változó
2009. jún. 5. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Meg kell figyelni!

Az erős az, amikor ömlik a vér (legalábbis nálam), a közepes már pár fokkal jobb, a gyenge az, amikor már épphogy vérzel. Ezt leginkább a tamponon/betéten tudod megállapítani, amikor cserélsz, és látod, hogy mennyi is van benne, és mennyi idő alatt.

Az első napokon erősebb és fokozatosan gyengül.

Bár nem tudom, hogy van-e olyan nő, akinek végig ugyanolyan erősségű lenne, de nem hiszem, hacsak nem szed antibébi tablettát, mert az megváltoztathatja.

2009. jún. 5. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
nyilván mikor cseréled a tampont vagy betétet, akkor látod mennyi vér jön ki, és ahoz képest a gyengébb napokon sokkal kevesebb, nos a tampon amikor megtelik magától csúszik kifelé, azt lehet érezni, ha sűrűn megtelik akkor erősebb a vérzés, ha egy két óra múlva is majdnem száraz akkor gyenge.
2009. jún. 5. 16:09
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2009. jún. 5. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!