Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok és a bal...

14 éves vagyok és a bal mellem 2x akkora mint a másik, lehet mellrák vagy ilyesmi végett ez?

Figyelt kérdés
a bal mellem 2x nagyobb mint a jobb és nagyon félek , hogy mellrák miatt.
2009. jún. 4. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ez természetes, nem mellrák.

az inkább a 40 év fölötti nöknél alakul ki, de ritka, te fiatal vagy, nem is szültél még, dohányozni sem dohányzol intenzíven gondolom és ha a rokonaidnál amúgy sem gyakori a rákos beteg, nem kell megijedni. A rákosoknál előfordul hogy a mellükből váladék jön. Egy mell rákos tiniről sem hallottam még, max agydaganatosról.

2009. jún. 4. 22:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm kicsit megnyugtattál:)

Csak nem elég , hogy igy is "csunya" hogy eggyik 2x akkora mint a másik még félek is hogy mellrákom van :(

2009. jún. 4. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

dehogyvan

nekemis egyik duplája a másiknak majdnem :S:S pedig 18 vagyok

2009. jún. 4. 23:07
 4/7 anonim válasza:
100%
Neked most nő a melled,senkinek sem ugyanakkora a kettő.
2009. jún. 4. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ajánlom elolvasni:

[link]

Ha mégis bizonytalan vagy, akkor látogasd meg a dokit.

Még egy cikk:

[link]

2009. jún. 4. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A mellrák nem úgy néz ki, hogy a melled nagyobb lesz tőle. Vizsgáld át a melleidet, hogy nem találsz-e bennük érzéketlen, kemény kis csomókat. Nekem ugyanis azt tanították, hogy a rák kemény csomók formájában jelentkezik, ami nem fáj, tehát ha olyan csomót találok, ami nyomásra érzékeny, az szinte kizárt, hogy rákos daganat legyen.

Tarts rendszeresen mellvizsgálatot!

2009. jún. 4. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen nekem is nagyobb az egyik mint a másik, de ez természetes. ez olyan mint hogy nem egyforma a 2 szemed, 2 füled:) amiből kettő van az sose egyforma:)

2009. jún. 10. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!