14 éves vagyok és a bal mellem 2x akkora mint a másik, lehet mellrák vagy ilyesmi végett ez?
ez természetes, nem mellrák.
az inkább a 40 év fölötti nöknél alakul ki, de ritka, te fiatal vagy, nem is szültél még, dohányozni sem dohányzol intenzíven gondolom és ha a rokonaidnál amúgy sem gyakori a rákos beteg, nem kell megijedni. A rákosoknál előfordul hogy a mellükből váladék jön. Egy mell rákos tiniről sem hallottam még, max agydaganatosról.
Köszönöm kicsit megnyugtattál:)
Csak nem elég , hogy igy is "csunya" hogy eggyik 2x akkora mint a másik még félek is hogy mellrákom van :(
dehogyvan
nekemis egyik duplája a másiknak majdnem :S:S pedig 18 vagyok
A mellrák nem úgy néz ki, hogy a melled nagyobb lesz tőle. Vizsgáld át a melleidet, hogy nem találsz-e bennük érzéketlen, kemény kis csomókat. Nekem ugyanis azt tanították, hogy a rák kemény csomók formájában jelentkezik, ami nem fáj, tehát ha olyan csomót találok, ami nyomásra érzékeny, az szinte kizárt, hogy rákos daganat legyen.
Tarts rendszeresen mellvizsgálatot!
Szia!
Igen nekem is nagyobb az egyik mint a másik, de ez természetes. ez olyan mint hogy nem egyforma a 2 szemed, 2 füled:) amiből kettő van az sose egyforma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!