Mellrák lenne vagy semmi komoly?
Már lassan 3 hete nagyon fáj a mellem...Eddig csak akkor fájt mikor megjött és elmúlt utána egy pár napig még de utána elmúlt...Most viszont már lassan több mint 2 hete elmúlt és még mindig nagyon fáj a mellem feszülő érzést érzek és mintha nőt is volna!
Lehetséges lenne hogy most nő a mellem mivel 23 leszek júniusban ilyenkor is nöhet a mell vagy mi lehet a gond?
hát az hogy kiveszi, mielőtt elmegy az nem egy biztos fogamzásgátló módszer, és a naptármódszer sem. Tapasztalat...
Volt osztálytársamnak 3 hónapig meg volt, és azt hittem tuti nem terhes, aztán meg kiderült, hogy terhes volt.
Azt írod mind 2 oldalt érzel vmiket, ha egyforma akkor az vszínű normális. A mellben lévő nyirokmirigyek azok, meg a mell amúgy is mirigyes szerkezetű.
Nekem volt mellemben 15 éves koromban daganat, a mellbimbóm mellett, érezhető volt, hogy teljesen külön álló vmi.
Már nem emlékszem milyen orvoshoz mentünk,azt hiszem az onkológiára,(nekem egyértelmű volt, hogy daganat) de ha elmész nőgyógyászhoz, akkor ő biztos tudni fogja, hogy hova küldjön.
A mellrák nem fáj. A daganat maga nem okoz fájdalmat. (Kivéve, ha akkora, hogy nyomja erősen a szöveteket belülről, de azt képtelenség nem észre venni.)
Egy mellrákos lánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!