Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha menstruálok mehetek strandra?

Ha menstruálok mehetek strandra?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Epp tistul a szervezet es jon ki belole a cucc, szal pnt hogy nincsennagyobb fertozesveszely.

Mi a bajuka noknek a tamponhasznalattal??????

Mert, hogy en itt Kiroban a harmadik patikaban tudok csak venni egy k dobozzal egy dolog, nade otthon?!

Konyorgom, mar 11 evesen sem voltam hajlando betet hasznalni, mert nem volt tiszta erzes.

2009. aug. 14. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem csak a medencékben úszkálással van bajom, ha menstruálok... nem a tamponnal.
2009. aug. 14. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
de ilyenkor nagyobb a fertőzésveszély, mert nyitottabb a méhszáj! Tamponnal szabad csak vízbe menni, ha pedig azt semmiképpen nem tudod megoldani, akkor megmondod, hogy most nem mehetsz be, nincs ebben semmi szégyellnivaló! Ha már elég nagy vagy ahhoz hogy a barátaiddal menj nyaralni, akkor érezd ehhez is elég felnőttnek magad, hogy megmondod, hogy most nem, mert "ez" van.Az élet természetes velejárója.Nincs mit rajta szégyellni, és ha piszkálnak miatta inkább annak kéne szégyellnie magát, aki olyan tudatlan, és unintelligens, hogy ezt tegye.
2009. aug. 14. 22:40
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
utolsóval egyetértek
2009. aug. 14. 23:10
 15/17 anonim válasza:
0%
Te tudatlan vagy! Ragaszd meg és nem lesz probléma sohase!! (14éves fiú) :D
2009. aug. 15. 02:43
 16/17 anonim ***** válasza:

ilyenkor jobban elkaphatod a nemibetegségeket...betéttel meg

nem mehetsz az tuti rktn átázna meg a betét magábaszívná a vizet és még a bikinialsódat is húzná lefele..tamponnal mehetsz de azkko ahogy kijsz a vízből cseréld ki....meg azt am is óránként cserélgetni kell...én olyankor inkább nemmegyek strandra de végülis tamponnal elmehetsz csak ne felejtsd cserélgetni:D

2009. aug. 15. 14:13
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem elmehetsz velük de nem menyj a vízbe! nekem mikor megvan akk énsem megyek strandra, de jólvan ha akarsz akk tamponnal mehetsz én nem használom azt a szart!!!!!
2010. aug. 30. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!