Ha menstruálok mehetek strandra?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 19:59
1/17 anonim válasza:
persze, rakj fel egy tampont és már mehet is :)
2/17 anonim válasza:
Tamponnal igen,ha pancsi után rögtön kicseréled!!
3/17 A kérdező kommentje:
És betéttel nem lehet?
2009. jún. 4. 20:06
4/17 anonim válasza:
háát sztem a betét ki is látszódna a fürdőruhádból/bikinidből:D meg át is ázna rögtön, és ki is esne... kicsit ciki lenne ha a véres betét ott úszkálna a vízben, nem? meg látnák is, hogy felőled jön a vér:S sajnos ez van.. csak tamponnal lehet... vagy ilyenkor ne menj strandra. én nem szoktam. kibírom azt a pár napot.
5/17 A kérdező kommentje:
Épp akkor menstruálok mikor elmegyünk a Balaton partra (8 nap) barátommal meg a haverjaival.És elkerülhetetlen hogy ne "kelljen" belemennem a vízbe.Elmennem meg el kellene mert ott ünnepli a szülinapját.
2009. jún. 4. 20:14
6/17 anonim válasza:
a tampon megoldhatatlan? vagy irass fel tabit, azzal késleltetheted.
7/17 anonim válasza:
Ha nem mész a vizbe, akkor használhatsz betétet. Ha a vizbe is mész, akkor használj tampont és ne felejtsd el sűrűbben cserélni.
9/17 anonim válasza:
Betéééét??? bocsi de ez vicces és gáááz hihi :P Hány éves vagy? CSAK TAMPON!!!!! más nem jöhet szóba ha vízbe akarnál menni.
10/17 anonim válasza:
bocsi, de ez most off lesz...
szóval, ha nekem megvan, nagyon nem szeretek strandra menni. nincs nagyobb fertőzésveszély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!