Miért van az hogy 12 évesen olyan vagyok mint egy deszka? :' ( ( :' ( :' ( :' ( :' (
12 éves vagyok és nincs semmi "mellem". még trikót sem merek fel venni mert félek hogy kicikiznek hogy alig van valamim.:'(
de eléág alacsony is vagyok.. lehet hogy attól van??
az osztályban már minden lánynak van melle
csak nekem nincs ..és ez nagyon zavar..
miért van ez?? nem akarom hogy így legyen! :'(( :'(
9éveskorom óta nő(CSIGALASSUSÁGGAL)micsináljak hogy gyorsabban nőljöön?? :'(
Én is így voltam ezzel. 12 évesen semmi mellem nem volt, vagyis az a félcentinyi, ami 8 éves korom óta nőtt. Aztán 13 évesen nagyon gyorsan megnőtt, meg is bántam, hogy gyorsan akartam nagy mellet, ugyanis csúnyán megszakadt a bőr, és most stirás, krémeket kell használnom. szóval mindent a maga tempójában :)
17L
Elmondanám neked hogy nekemse volt 12 évesen. Vagyis alig volt. Jelenleg 14 éves vagyok és úgy meg nőtt hogy húha : )
Sok barátnőmnek nincs melle vagyis az van csak kicsi :Đ
Aki meg kinevet miatta az nem érdemli meg a barátságod. Nem tudsz ellene mit tenni hogy gyorsabban nőjjön, tudod türelem csodákra képes.:D Vannak manapság krémek amitől nőni fog de azt nem ajánlom mert még fejlődésben vagy nem szabad siettetni semmit!
Remélem segítettem : )
köszönöm..de ..hát igen hízás miat...
AMIT ÉN NEM TUDOK:||:((
sovány vagyok de nem vagyok anorexiás uugy gondolom a méretemhez jó a súlyom de hízni nem tudok..
:(( :||
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!