Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az hogy 12 évesen...

Miért van az hogy 12 évesen olyan vagyok mint egy deszka? :' ( ( :' ( :' ( :' ( :' (

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és nincs semmi "mellem". még trikót sem merek fel venni mert félek hogy kicikiznek hogy alig van valamim.:'(

de eléág alacsony is vagyok.. lehet hogy attól van??

az osztályban már minden lánynak van melle

csak nekem nincs ..és ez nagyon zavar..

miért van ez?? nem akarom hogy így legyen! :'(( :'(

9éveskorom óta nő(CSIGALASSUSÁGGAL)micsináljak hogy gyorsabban nőljöön?? :'(

2012. febr. 18. 09:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert mindenki más ütemben fejlődik. Sok Veled egykorú lánynak sincs még melle! Ne aggódj, még rengeteg ideje van nőni a mellednek!!! Attól, hogy a Te osztályodban a többi lánynak nagyobb a melle, még Veled sincs semmi baj! Ne azt nézd, hogy ki milyen fejlett, mert erről senki nem tehet! Van aki előbb érik, van aki később, de Te sem vagy semmiről lemaradva!!!
2012. febr. 18. 09:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyébként aki azért cikiz, mert kicsi a melled, az elég primitív gondolkodású! Első voltam.
2012. febr. 18. 09:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Engem is folyton cssztettek, mert 12, sőt 14 évesen is alig volt valamim. ez van, genetika. Meg általánosban lányok közül én voltam a legsoványabb az osztályban.
2012. febr. 18. 09:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincs semmi melled, mert még csak 12 éves vagy. Van, aki később érik. Amúgy ez még az évek során nagyon megváltozhat. Légy türelmes.
2012. febr. 18. 10:25
 5/12 anonim válasza:

Én is így voltam ezzel. 12 évesen semmi mellem nem volt, vagyis az a félcentinyi, ami 8 éves korom óta nőtt. Aztán 13 évesen nagyon gyorsan megnőtt, meg is bántam, hogy gyorsan akartam nagy mellet, ugyanis csúnyán megszakadt a bőr, és most stirás, krémeket kell használnom. szóval mindent a maga tempójában :)

17L

2012. febr. 18. 18:14
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek..:)
2012. febr. 18. 19:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Elmondanám neked hogy nekemse volt 12 évesen. Vagyis alig volt. Jelenleg 14 éves vagyok és úgy meg nőtt hogy húha : )

Sok barátnőmnek nincs melle vagyis az van csak kicsi :Đ

Aki meg kinevet miatta az nem érdemli meg a barátságod. Nem tudsz ellene mit tenni hogy gyorsabban nőjjön, tudod türelem csodákra képes.:D Vannak manapság krémek amitől nőni fog de azt nem ajánlom mert még fejlődésben vagy nem szabad siettetni semmit!

Remélem segítettem : )

2012. febr. 18. 22:08
 8/12 A kérdező kommentje:
igen.köszi:D
2012. febr. 19. 07:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez genetika ki hogy fejlődik. Ritka az amit egy két éve láttam egy hozzád hasonló korú lánynak legalább D kosaras melle volt, és hozzá igen vékonyka. Türelem azt javaslom, még csak 12 vagy, nőhet hízás miatt, terhesség alatt, meg idővel :)
2012. febr. 29. 10:44
 10/12 A kérdező kommentje:

köszönöm..de ..hát igen hízás miat...

AMIT ÉN NEM TUDOK:||:((

sovány vagyok de nem vagyok anorexiás uugy gondolom a méretemhez jó a súlyom de hízni nem tudok..

:(( :||

2012. febr. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!