Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meg fog jönni? (Kérdésed túl...

Meg fog jönni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Pár napja minden hülyeségen felidegesítem magam amin eddig nem és olyan nem tudom állandóan rossz kedvem van! Tegnap is egész nap éhes voltam és hiába ettem mert egyszerűen nem akart elmúlni, fáj a hasam alja, fejfájás és kicsit hányingerem is volt! Ez mitől lehet? Lehet, hogy meg fog jönni?

13/L

2012. febr. 16. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Ezek szerint még most fog először menstruálni.Lehet a tünetek a megjövetelét jelzi.Én is rengeteget eszem előtte 1-2 nappal.Mindenen pattogok,fáradékonyabb vagyok.Legyen nálad mindig betét!Tampont ne használj!Ja és váltó bugyi sem árt ha lapul a táskádban.
2012. febr. 16. 15:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen még eddig nem jött meg soha! Betétet azt 6.-os korom óta hordok magamnál! És ezek után a tünetek után kb. hány nappal jön meg? Mert én tegnap kezdtem el nagyon sokat enni de úgy, hogy nem bírtam leállni megettem 2szendvicset utána csipsz, csoki, gyümölcs csak, hogy egyek valamit mert olyan éhes voltam és utána megint ettem a szendvicset! De ennyit soha nem szoktam enni!
2012. febr. 16. 15:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja igen és nagyon fáradékony vagyok és tényleg mindenért pattogok! Most is szólt anya, hogy pakoljam már össze a szobám és elkezdtem kiabálni, hogy hagyjon már békén!
2012. febr. 16. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez lehet a menstruáció előjele, de lehet, hogy más.
2012. febr. 16. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt megjön jellemző a maszatos váladék.Ha ez is megvan akkor már csak napok kérdése.Nála jellemző még 1-2pattanás is.Anyukáddal nem tudsz erről beszélgetni?Biztos szívesen elbeszélgetne veled.És még örülne is hogy megtiszteled a bizalmaddal.Ne érts félre szívesen segítek én is.
2012. febr. 16. 16:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen van olyan váladékom is egy pár napja! És már beszéltem erről anyukámmal! Ő is azt mondta, hogy már lehet, hogy meg fog jönni és, hogy úgy is érezni fogom és mindig legye nálam betét mondtam, hogy nem baj ha a bugyim kicsit olyan lesz hazáig kibírom!
2012. febr. 16. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha anyukáddal megbeszélted, akkor nem értem hogy ezen mit kell kérdezni?! xD
2012. febr. 16. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
De amugy vaszínű meg fog jönni:)), de ilyenkor inkább egy kicsit féltem magamat, mert sokszor van ugyan ez, csk piros foltok is vannak a bugyimban, még az a furi váladékis, de nagyon régóta, nekem még nem jött meg szal nagyon FURIIII xd:$ilyenkor általában meg szokott jönni, minden jel arra mutat, de elég szerencsétlen alkat vagy, hogy az összes tünet (hányinger, hasfájás stb.) egyszerre van neked.:S xD bocs
2012. febr. 16. 20:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma pl. osztálytársamnak is megjött és ő annyira rosszul szokott leni, hogy remeg meg ma majdnem összeesett! köszönöm a választ!
2012. febr. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!