Nőgyógyászati műtétnél, ha altatnak le kell szedetnem a zselés körmöm?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 21:04
11/16 anonim válasza:
13:09
te eleve császárra mentél, vagy csak úgy alakultak a dolgok, hogy császár lett a vége?
mert ha utóbbi, akkor kisebb gondjuk is nagyobb volt, minthogy a körömlakkal foglalkozzanak, de ha tudod, hogy műtétre mész, és nem sürgősségi a dolog, akkor azért jobb megszabadulni tőle
ha valakit újra kell éleszteni, akkor tényleg elég durva mennyiségű áramot vezetnek bele a defibrillátorral
de attól is függ, hogy mennyire veszélyes, komplikált műtét
az én nőgyógyászati műtétem legnagyobb veszélye fertőzés elkapása volt, mert annyira minimális műtét volt
de sok műtét sokkal veszélyesebb lehet
12/16 anonim válasza:
11-nek. nem sürgősségi császár volt, tehát nem arra készültünk, semmi sem utalt addig arra, hogy az lesz.
14/16 anonim válasza:
Nem tudom, velem eü küret előtt pár nappal elolvastatták a "szabályokat", abban volt az is, hogy nem viselhetek körömlakkot. Akkor kérdeztem a dokit, ő mondta, hogy gondot okozhat újraélesztésnél. (Amire nyilván egy nőgyógy. kisműtét esetében az esély majdnem 0)
15/16 anonim válasza:
A defit mióta a körömre rakják, leégni a köröm nem fog, csak nem mutat helyes értéket nekem ne mondd h az anesztes hogy helyezkedik el mert én is műtőben dolgozom, azért irtam mert tudom h igy van!
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, inkább akkor leszedetem, h ne legyen ebből gond. Szép napot!
2012. febr. 17. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!