Mitől lehet az hogy anyukám megint szédül és hányik?
Figyelt kérdés
Más városban tartózkodom tanulmányaim végett és egy fontos vizsga előtt állok. Otthonról meg azt a hirt kaptam hogy anyukám nagyon rosszul lett egyik este és el kellett vigyék sürgősen a korházba. Hányt, szédült és nem tudott felállni. Azt mondták nekem telefonon hogy megvizsgálták, CT-t csináltak és hogy nincs semmi baj. Két és fél évvel ezelőtt volt egy daganatos műtétje. Azóta folyamatosan járt vizsgálatokra és soha nem fedeztek fel benne semmit. Mitől lehet akkor ez a hirtelen rossz állapot, amely emlékeztet a műtétje előtti állapotára? Attól tartok hogy nem mondják el nekem hogy ne aggódjak és tudjak a tanulmányaimra figyelni, dehát így sem tudok.2012. febr. 15. 19:57
1/3 anonim válasza:
Virusjárvány van hasonló tünetekkel.
Szédülés,gyengeség,izom-izületfájás,hányás,hasmenés,láz.
2/3 anonim válasza:
Hirtelen a terhesség jutott eszembe..azért mert azt írod,hogy mintha titkolna előled valamit..
3/3 anonim válasza:
Így van! Ovodások, iskolások, felnőttek között is. Egy-két napos rosszul-létek hasonló (+hasmenéses) tünetekkel. Örülj neki, hogy nem vagy otthon, egyébként v.színű te is elkapnád, és hátráltatna a tanulásban. Ne aggódj, valóban csak egy-két napos járvány. Minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!