Érdemes rákeresni az eredeti, amerikai oldalra is, ott még részletesebben írnak róla. Nem akarok senkit minősíteni, de nem véletlen, hogy csak a tengerentúlon terjedt el, pont mint az állva pisilős tölcsér :). Ha felrakni csak összenyomva lehet, nyilván kivenni is így kell. Belegondolni is félek, hogy mi történik, amikor a vérrel telt tölcsért összenyomom? No meg egy tampon cseréhez egy ujjamat dugom be, ehhez miminim 2 kell... És hova folyik belőlem a cucc, amig a tölcsért mosogatom? 1000 és 1 megválaszolatlan kérdés...
És el tudjátok képzelni ezt az egész cirkuszt mondjuk egy bevásárló központban vagy áruházban, esetleg autópálya melleti nyilvános wc-ben: bemegyek, kezet mosok, bejutok egy fülkébe. Minimum két ujjal magamban turkálva kivadászom a teli tölcsért, remélve, hogy nem öntöm az egészet a bugyimba. A vér nagyját a wc-be borítom, majd véres kezemben egy nem kevésbé véres edénykével, csepegő alsótesttel, félig letolt gatyával kitipegek a wc-fülkéből, kb.5-10 (autópályán 20-25)keresztbetett lábú hölgy szúrós, sürgető pillantásának kereszttüzében, enyhén pingvinre hajazó léptekkel eloldalgok a csapig (többnyire az előtérben van), majd ott tisztára mosom a pitlit és a kezemet, majd ugyanígy vissza a fülkébe, ott előbb feldugom a tölcsért, majd a lehetőségeimhez mérten letakarítom az addigra vérben úszó altestemet (ha szerencsém van, a séta és mosogatás közben nem úszott el a ruhám is), felöltözöm, majd kínos mosollyal a képemen végre kijövök a fülkéből, persze megint véres kézzel, amit újra lemosok, majd teljesen megszégyenülve távozok végre. :=)
Hát ami engem illet, én maradok a tampon + betét verziónál, ezt valóban diszkréten, pikpakkk kicserélem 1 perc alatt.
09:34
allati jo valaszod volt, nem birok leallni a rohogessel
"...én is inkább spamelek mint a kérdés írója" - Ez mit jelent?
En sem hasznalom, csak kivancsi voltam van-e egyalatalan valaki, aki kiprobalta. Szerintem is elegge furi talalmany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!