A hüvelyeteket is ki szoktátok mosni minden nap, vagy csak a környékét?
Figyelt kérdés
Azt hallottam egy két embertől, hogy ő a hüvelye belsejét is mossa, nem csak a környékét.Én eddig úgy tudtam, hogy öntisztuló, és ha belülről is mossuk, akkor kiöljük a természetes hüvelyflórát.Igaz ez?Vagy nekem is kellene belülről mosnom?2009. jún. 3. 22:07
1/6 anonim válasza:
jól hallottad,nem szabad mosni,tisztul az magától
2/6 anonim válasza:
nem szabad mosni!
a csavar a dologban, hogy minél többet mosod a hüvelyed, sajna annál "koszosabb" lesz!
3/6 anonim válasza:
Nem szabad belülről mosni, mert tönkreteszed.
Irrigálni csak betegség esetén, gyógyszeres oldattal szabad.
Sajnos most divatba jött az irrigálás, és ész nélkül csinálják, aminek sajnos következménye, hogy tönkremegy a hüvely természetes kémhatása, sokkal könnyebben bejuthatnak a baktériumok, gyakoribbak a fertőzések, sőt megnehezíti a teherbeesést is, hiszen a nem megfelelő kémhatás megöli a spermiumokat.
Tehát nem mosni belülről
(nő/orvos)
5/6 A kérdező kommentje:
És ha sok intimmosót használok, és nem habosítom fel avval is árthatok, de persze mostmár meg eddig is csak kívülről mertem mosni.Szóval a ha sok intimmosót használok, és nem hígítom avval is ölöm a flórát?
2009. jún. 3. 22:24
6/6 anonim válasza:
Fölöslegesek az intimlemosók is. azzal tezsed magadnak a legjobbat, ha minél kevesebb vegyszerrel mosod magad ott lenn. fürdés közben ugyanúgy megmosod, mint a hónaljadat tusfürdővel, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!