Még nem voltam nőgyógyásznál! Mi fog történni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és már nem szűz de még nem voltam orvosnál. 3 hónapja van szexuális kapcsolatom a barátommal és elszakadt az óvszer.
gyógyszert kellene íratni sürgősen.
mit kell vinni a nőgyógyászhoz?mit fog kérdezni? és biztosra felírja a gyógyszert?
egy kétségbeesett lány :(
2009. jún. 3. 22:00
1/7 anonim válasza:
A menstruációd rendszerességéről fog, mióta élsz nemi életet, ilyesmik. Nem kell parázni, a gyógyszert is fel fogja írni :o)
2/7 anonim válasza:
Jobb minél előbb túlesni rajta!:( amúgy semmi különös!Ha elmész,mindenféle képen mond az orvosnak,hogy most vagy először,figyelni fog rád!Le veszed a nadrágod...le fekszel a székre és a doki megvizsgál!Nem fog fájni!
3/7 A kérdező kommentje:
TAJ-kártya kell?
vagy pénz?
2009. jún. 3. 22:37
4/7 anonim válasza:
Kell TAJ kártya. Anélkül szóba sem állnak veled. Ha gyógyszert akarsz felíratni, akkor a lakcím azonosítód is kell!
72 órás tabit akarsz íratni? Mert azzal vagy a tiniambulanciára menj, vagy a kórház nőgyógyászati osztályára. Ne SZTK-ba...
5/7 anonim válasza:
nekem egyszer volt szükségem sürgősségi tabira, de akkor a háziorvosomhoz mentem, mert benne nagyon megbízom és jófej. ő simán kiírta a Rigesoft nevűt, és azóta (lekopogom) semmi bajom nincs. ha nem akarsz nődokihoz menni, akkor háziorvosod felírja
6/7 anonim válasza:
megkérdezik szűz vagy e, aztán megvizsgálnak lennt, esetleg még kenetet is vesznek, plusz elkérik adataidat, és felírnak valami gyógyszert, ha szexuális életet élsz, de van kainek hormonzavarra, rendszertelen menzire, vagy pattanás ellen írnak fel enyhe gyógyszert.
7/7 A kérdező kommentje:
SZTK-ba mentem és rögtön felküldtek a tiniambulanciára,ahol egy kedves nő feltett 2-3 kérdést és egyszerűen felirta a gyogyszert(Escapelle-t), meg sem vizsgált.
2009. jún. 4. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!