Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fájnak a melleim?

Miért fájnak a melleim?

Figyelt kérdés
Már nagyon kellemetlen, állandóan fájnak a melleim. Először csak azt hittem, hogy akkor fájnak, amikor a mensimet várom. Később ha fájt ráfogtam arra, hogy most fog megjönni, hogy pont most van a mensi, majd gondoltam, biztos azért fájnak, mert pont most múlt el. :) Tehát ha jól megnézzük, kiderül hogy állandóan érzékenyek. A párom már nem is mer hozzányúlni, mert mindig jajgatok, főleg ha hirtelen érinti meg. Magamnak is szoktam nyomkodni, mindig nagyon fáj. Szedek két hónapja fogamzásgátlót, de nem hiszem hogy az az oka, mert ez a fájás, már elég rég megvan. Amugy 20 éves vagyok. Anyukám szerint, még növésben vannak a melleim, ezért fájnak. De én ezt nem hiszem. Szerintetek?? Köszi a válaszokat!!
2009. jún. 3. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Mellrák.
2009. jún. 3. 22:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Na neked aztán sok eszed van!!!

1. a rák az egy tünetmentes betegség

2. 20 évesen kizártnak tartom

3. gondolod, hogy egyszerre mind a két mellemet megtámadta volna a rák??! Én kétlem!!

De azért köszi a választ!! Csak nem volt hasznos!!

2009. jún. 3. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
ez baromsag hogy mellrak! az nem faj szerintem meg akkor folyna a mellbimbobol valadek,ugyhogy elotte nem voltal terhes vagy nem szoptattal soha!
2009. jún. 3. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:

A legjobb, ha elmégy orvoshoz. Nekem is volt ilyen problémám és tényleg a fogamzásgátlótól volt.

@22:01 válaszólónak meg azt üzenem, hogy inkább fogja vissza magát: nem hiszem, hogy van kristálygolyója, hogy távdiagnózist tudna adni - és ilyeneket meg végképp ne irjon, föleg, ha nincs is fogalma arol, amit ir.

2009. jún. 3. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:

azért mert nőnek, amugy menzi előtt nagyobb az ösztrogén szint, az visszatartja a vizet, és attól feszül.

De okozhatja ezt terhesség is, vagy bármi.

2009. jún. 3. 23:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Köszi a válaszokat!! És azt is, hogy ti sem adtok igazat az első választ adónak!! De én sem hittem neki, de kissé megbotránkoztató, hogy valaki egyből mellrákot ír. :S Mintha szándékosan akarna elszomorítani. :( Elmegyek dokihoz, kivizsgáltatom és remélem nem lesz semmi gond!! Köszi hogy írtatok!! :)
2009. jún. 4. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!